Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » EMUI 9 verziju softvera koristi više od 80 miliona ljudi širom sveta

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da raste. Procenjuje se da će broj korisnika koji će ažurirati softver na najnoviju verziju premašiti 100 miliona do kraja juna.

 

Huawei novi vektorski logo-1

 

EMUI 9 verzija softvera dostupna je za Mate 10 seriju, koja je na tržištu od 2017. godine, kao i za P20, Mate RS. Serije Mate 9, P10 i P20 lite, lansirane 2016, 2017. i 2018. godine su u procesu kontinuirane nadogradnje.

 

EMUI 9 karakteriše prirodan korisnički interfejs, izuzetno zgodna navigacija preko celog ekrana (eng. full-screen gesture navgation), uglađeno operativno iskustvo, GPU Turbo 2.0, što sveukupno znatno poboljšava korisničko iskustvo.

 

Ukoliko posedujete neki od modela telefona koji se nalaze u listi ispod i niste ažurirali softver na verziju EMUI 9, instrukcije se nalaze u vašem telefonu (Podešavanja > Ažuriranje softvera). Alternativno, možete da se prijavite za EMUI 9 ažuriranje softvera putem aplikacija HiCare (molimo vas, imajte na umu da je ažuriranje softvera putem HiCare aplikacije dostupno samo u određenim državama i regionima). Zaposleni u Huawei prodavnici i servisnim centrima, takođe vam mogu pomoći oko ažuriranja softvera. Vremenski rokovi za notifikacije o ažuriranju EMUI 9 softvera zavise od države. Da biste saznali koju EMUI verziju trenutno posedujete, proverite podešavanja u svom telefonu (Podešavanja > Sistem > O telefonu).

 

 

 

Država Modeli Vreme ažuriranja (mesec)
Srbija P10, P10 Plus Jun
Srbija Mate RS Jun
Srbija Mate 9

 

Jun
Srbija P20/P20 Pr0/P20 lite jun
Srbija Mate 20 Pro/Mate 20 lite jun
© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela