Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Elegantan dizajn i praktične funkcije: Upoznajte sat koji će vam biti idealan asistent

Većina nas u jednom trenutku odluči da se malo više posveti svom zdravlju. S vremena na vreme preispitujemo svoj način života i pokušavamo da ga dovedemo u balans. Takve odluke nisu uvek jednostavne, ali je lakše ukoliko kao saveznika u tome imate pametni sat HONOR Watch GS 3.

Kako je leto već uveliko tu, tako se javila i želja za zdravijim načinom života i boljim praćenjem zdravstvenog stanja. Ukoliko imate asistenta koji može da vas prati na svakom koraku, teškog samo 44g, ova odluka biće jos lakša.

 

HONOR Watch GS 3_1

 

Sat koji vas obaveštava kada je vreme da „usporite”

Leto uveliko traje, pripreme za godišnje odmore su počele, ali nivo stresa se povećava u žurbi oko rokova koje moramo da ispoštujemo pre zasluzenog odmora. Često se dešava da imamo stresne situacije, kojih nekada nismo ni svesni. Uz HONOR Watch GS 3 koji poseduje 8-kanalni PPG senzor, omogućeno je da se precizno detektuju otkucaji srca. Bilo da ste u pokretu ili ste aktivni na bilo koji drugi način, pametni sat će vam pokazati da li je vreme da se malo odmorite i regulišete disanje ili ste spremni da se pakujete za odlazak na godišnji odmor.

HONOR Watch GS 3 poseduje i mogućnost kontinuiranog praćenja nivoa kiseonika u krvi, koji dodatno može da ukaže na vaše zdravstveno stanje. Ukoliko je nivo kiseonika u krvi nizak, sat će vibrirati i obavestiti vas.

Ukoliko ste odlučili još i da vežbate, vaš nosivi asistent vam nudi preko 100 režima vežbanja. Moći ćete bezbrižno da koristite 85 prilagođenih režima, kao i više od 10 profesionalnih režima vežbanja. Zato, svaki kilometar je važan, jer se svaki beleži.

Idealan saputnik tokom odmora koji se uklapa uz svaki outfit

Pored regulisanja nivoa stresa i dovođenja zdravstvenog stanja u balans, HONOR Watch GS 3 će vam i dalje pružati podršku gde god da se nalazite. Ovaj sat će vam biti idealan saputnik i dok ste na odmoru, uz brojne pogodnosti poput praćenja fizičkih aktivnosti, slušanja muzike, korišćenja vremenske prognoze i kompasa. Trajanje baterije vam neće biti problem, jer je petominutno punjenje dovoljno za celodnevno uživanje.

HONOR Watch GS 3 poseduje i 3D ultra zakrivljeni dizajn, elegantnog izgleda koji lako pristaje ruci, dok AMOLED ekran od 1.43 inča pruža izvanredan kvalitet slike. Zahvaljujući bojama koje se lako uklapaju uz svaki outfit – Ocean Blue, Classic Gold i Midnight Black – možete ga nositi u bilo kojoj prilici.

Pametni sat HONOR GS 3 je na ovogodišnjem MWC sajmu dobio nagradu „Best of MWC” koju dodeljuju mediji, što govori u prilog tome da je sat i od strane stručnjaka prepoznat kao uređaj koji korisnicima omogućava neverovatno iskustvo.

HONOR Watch GS 3 je u Srbiji u slobodnoj prodaji od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.990 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela