Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ekskluzivno: HUAWEI Mate S stigao u Beograd

Huawei, poznata svetska kompanija informacionih i komunikacionih tehnologija, svečano je obeležila otvaranje Huawei cornera u tržnom centru Ušće i tom prilikom beogradskoj publici premijerno predstavila najnoviji premium pametni telefon Huawei Mate S, što je još jedna u nizu potvrda da Huawei ima ozbiljne i dugoročne planove za naše tržište.

Ako je suditi po onome što je pripremila kompanija Huawei, tržište informaciono-komunikacionih tehnologija, a posebno pametnih uređaja, biće bogatije za mnoštvo inovacija koje menjaju korisničko iskustvo.

 

Huawei Corner Usce

 

„Huawei beleži odlične poslovne rezultate i konstantan rast u kategoriji pametnih uređaja, što dokazuje da potrošači veruju u naš brend i cene naše napore da „učinimo mogućim“ ljudima širom sveta da koriste premium uređaje“, istakao je Jack Wei, generalni direktor kompanije Huawei u Srbiji.

Da podsetimo, Huawei Mate S je najnoviji premium model poznatog proizvođača pametnih telefona broj 3 u svetu, predstavljen na IFA sajmu u Berlinu.

Uz novi Huawei Mate S, kompanija redefiniše način na koji ljudi stupaju u interakciju sa svojim uređajima, omogućavajući inovativne “touch” opcije koje unapređuju korisničko iskustvo, funkcionalnost i kreativnost.

 

  • Fingerprint Sense 2.0 je unapređena verzija tehnologije otključavanja telefona putem senzora za očitavanje otiska prsta. Fingerprint Sense 2.0 je brži, osetljiviji i tačniji čitač nego na prethodniku. Osim toga, senzor očitavanja otiska prsta novog Huawei Mate S modela pruža mnogo više od otključavanja telefona ili osiguranja aplikacija za plaćanje. Sada korisnici imaju mogućnost da kontrolišu notifikacije, pregledaju fotografije, prave selfie fotografije, odgovore na poziv ili čak ugase alarm uz pomoć senzora za očitavanje otiska prsta.

 

  • Knuckle Sense 2.0 – unapređena Knuckle Sense tehnologija koja je prvi put predstavljena sa modelom Huawei P8 pruža mnoštvo mogućnosti uz samo jedan dodir zglobom prsta.

 

o Brz prelezak iz jedne aplikacije u drugu uz ispisivanje prečica na ekranu – ispisivanjem slova “c” aktivira se kamera, “m” pokreće muzika, a “e” pretražuje Internet.

o Korisnici mogu da kreiraju i svoje personalizovane prečice za sve, od WeChat-a do WhatsApp-a.

o Isecanje i kopiranje bilo kog dela fotografije uz pomoć zgloba na prstu

o Duplii dodir zglobom prsta na video za čuvanje ili deljenje isečka iz videa

 

  • Inovativna Huawei “touch” tehnologija, koja će biti dostupna u pojedinim zemljama, omogućava izvršenje aktivnosti različitim nivoom pritiska na ekran telefona kao što su zumiranje fotografije ili pokretanje aplikacije.

 

Huawei uređaji dostupni su u prodajnim objektima Tehnomanija, Win Win, Gigatron i Positive Line dok je zvaničan dolazak Mate S modela na srpsko tržište rezervisan za kraj oktobra.

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela