Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Dodatna sigurnost uz vivo: Tri godine garancije na odabrane pametne telefone

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svetu, korisnicima u Srbiji nudi dodatnu pogodnost u vidu produžene garancije na modele vivo V21 i vivo Y70, kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlašćenih partnera, Tehnomanija, Gigatron i WinWin, kao i u ponudi MTS operatora.

 

1 vivo-garancija-960x630

 

Podsetimo, vivo trenutno uživa poverenje više od 400 miliona korisnika u svetu; Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podležu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlašćenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Jedan od modela na raspolaganju je vivo V21, koji je doneo veliki pomak na polju prednje kamere, sa rezolucijom od 44 megapiksela i tehnologijom optičke stabilizacije slike, što ga čini idealnim saputnikom korisnicima kojima je smartfon potreban za video-pozive ili stvaranje sadržaja za društvene mreže.

Drugi model obuhvaćen promocijom odlikuje se izuzetnim performansama baterije, i elegantnim dizajnom. Reč je o modelu vivo Y70, opremljenim kamerom od 48 megapiksela i podrškom za fotografisanje u uslovima slabog osvetljenja, kao i 4K video snimanje.

Oba telefona dolaze sa FlashCharge punjačem od 33W, uz koje telefoni od potpuno prazne baterije do 63% napunjenosti, dolazi za svega pola sata.

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod ovlašćenih distributera i operatora – Tehnomanija, Gigatron, WinWin i MTS, a više informacija o produženoj garanciji mogu pronaći na www.vivo.com/rs

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela