Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Da li ste spremni za novu boju vašeg omiljenog Huawei pametnog telefona?

Od kada je, krajem marta, predstavljen kao flegšip sa najjačom kamerom do sada, Huawei P30 Pro osvojio je srca mnogih i pozicionirao se na tržištu kao jedan od omiljenih telefona svih koji žele da stvaraju sopstvenu umetnost koristeći ni manje, ni više nego sopstveni pametni telefon.

Poznat po jedinstvenom dizajnu, ali i impresivnim karakteristikama, Huawei P30 Pro je postao telefon za koji se opredeljuju ne samo zaljubljenici u fotografiju, već i svi oni koji očekuju od svog pametnog telefona izdržljivost, dobru bateriju, dosta memorije i sve ostale, izuzetno kvalitetne performanse.

 

image002

 

Kompanija Huawei konstantno ulaže u razvoj dizajna, u cilju da svojim korisnicima pruži što više opcija i na taj način unapredi korisničko iskustvo. Upravo zbog toga, na ovogodišnjem sajmu tehnologije IFA 2019 predstavljene su dve nove boje Huawei P30 Pro telefona, od kojih će jedna biti dostupna u Srbiji.

Boje čitave P30 serije, inspirisane su prirodom, te zbog toga redefinišu pojam dizajna u industriji pametnih telefona i oduzimaju dah. Zahvaljujući novoj boji Mystic Blue, koja podseća na odsjaj neba u moru, Huawei P30 Pro otkriva nove mogućnosti i mobilnoj estetici daje iznenađujuć i elegantan izgled.

Kada je sam dizajn u pitanju, novi Huawei P30 Pro poseduje neprimetan prelaz između sjajne i matirane površine tako što ove dve teksture koristi da formira spoj slojeva i intezivni vizuelni efekat koji rešava probleme velike staklene površine na zadnjem delu telefona.

Međutim, kompanija Huawei nije se zadržala samo na poboljšanjima u dizajnu. Budući da je Leica quad sistem kamera najjači adut Huawei P30 Pro telefona, neke od opcija su poboljšane unapređene kako bi fotografisanje postalo još zabavnije i insprativnije. Nova Super Night Selfie funkcija je dodata noćnom režimu rada, zahvaljujući visoko osteljivom algoritmu za fotografisanje portreta, koji osvetljava i ulepšava lice prilikom noćnog fotografisanja – čineći da obrazi deluju prirodnije a konture lica dobiju izraženiji trodimenzionalni izgled. Istovremeno umanjuje jačinu izvora svetlosti u pozadini i unapređuje vidiljivost detalja u marčnom prostoru, bez preterane ekspozicije pozadine, čime se dobija prirodan, trodimenzionalni i prefinjeni noćni selfi.

Zahvaljujući savršenom spoju tehnologije i umetnosti, Huawei P30 serija je za prvih 85 dana prodata u više od 10 miliona primeraka, što predstavlja rekord među Huawei flegšip uređajima. Huawei P30 serija je dobila pohvale od strane mnogih uglednih organizacija širom sveta, dok je Huawei P30 Pro telefon dobio nagradu “EISA Najbolji Pametni Telefon 2019-2020“ od strane asocijacije EISA (Expert Image and Sound Association), drugu godinu zaredom.

Nova boja – Mystic Blue– biće dostupna na našem tržištu od sledeće nedelje.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela