Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Telefoni HONOR sve popularniji u Srbiji

Prema podacima nezavisne agencije za istraživanje tržišta IPSOS, duplo više ispitanika u Srbiji zna za podbrend kompanije Huawei – brend Honor i njegove proizvode – u odnosu na jul prethodne godine.

 

Pomenuto istraživanje pokazuje da je značajan rast zabeležen ne samo kada je u pitanju svest o brendu već i znanje o brendu. Čak duplo više ljudi upoznato je sa tim da je brend Honor dostupan na tržištu i razmatrali su kupovinu nekog od modela.

 

Honor 8 Lite (2)

 

Prema rezultatima istraživanja ključne karakteristike koje Honor izdvajaju u odnosu na konkurentske brendove jesu pristupačna cena, atraktivan i lep dizajn, napredne karakteristike i jednostavnost korišćenja.

 

Honor, podbrend kompanije Huawei domaćem tržištu bio je poznat od ranije a njegov dolazak dugo je očekivan. Honor se zvanično na tržištu Srbije pojavio sredinom 2016. godine kada je najavljen dolazak jednog od do sada najprodavanijih Honor modela. Od tada, Honor brend na temeljima kreativnog i strateškog pristupa tržištu gradi poznatost brenda i komunicira sa ciljnim grpama javnosti a sve u skladu sa misijom da potrošačima učini dostupnom najnapredniju tehnologiju po konkurentnim cenama.

 

Najnoviji model ove kompanije, Honor 8 Lite, sledbenik je modela čijim je dolaskom i obeležen dolazak Honor brenda na domaće tržište, a on kao i njegovi prethodnici beleži izuzetne rezultate prodaje.

 

Najnoviji član Honor 8 porodice na tržištu Srbije dostupan je od 01. marta kod operatora mobilne telefonije Telenor1. Honor 8 Lite korisnicima je dostupan uz kupovinu na rate i tarifni paket po izboru uz 30% popusta na mesečnu pretplatu.

 

Lite verzija Honor 8 telefona na tržištu Srbije, Slovenije i Bugarske dostupna je pod nazivom Honor 8 Lite, dok je u Hrvatskoj ovaj uređaj dostupan pod nazivom Huawei P9 Lite (2017).

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela