Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 5 načina na koje Motorola edge 30 pro može da vam olakša posao

Živimo u brzom svetu koji se svakodnevno menja i evoluira, i zbog toga je važno da u svakom trentuku budemo spremni za sva iznenađenja koja mogu da nas sačekaju – kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Zahvaljujući Motoroli edge 30 pro, veliki broj tih iznenađenja možete sprečiti, bez obzira na to da li se nalazite u kancelariji, kod kuće ili bilo kojoj drugoj lokaciji na svetu. Motorola edge 30 pro opremljena je brojnim naprednim i moćnim funkcijama dizajniranim da ponude potpuno novu dimenziju produktivnosti i efikasnosti.

 

motorola edge 30 pro cena 4

 

Pogledajte 5 načina na koje Motorola edge 30 pro može da vam pomogne da poboljšate vaše poslovne performanse:

  1. Nova dimenzija hibridnog rada uz Ready For

Svi tražimo nove načine na koje možemo da poboljšamo našu produktivnost, a u poslednjih nekoliko godina, sa sve češćim radom od kuće, efikasnost rada od kuće za mnoge je postala jedan od glavnih izazova sa kojima se svakodnevno susreću. Zahvaljujući Ready For platformi, sada možete da se gotovo neosetno prebacite na rad od kuće. Ready For vam dozvoljava da preuzmete kontrolu nad vašim uređajima, kao što su TV ili eksterni monitor, uz pomoć USB ili bežične  konekcije, i gledate sadržaj sa telefona na velikom ekranu.

Takođe, možete da prevlačite i prebacujete fajlove između uređaja za maksimalnu efikasnost, čak i kada radite od kuće.

Kada su u pitanju poslovni pozivi, Ready For vam omogućava da svoj pametni telefon pretvorite u full HD kameru kompatibilnu sa svim najvažnijim aplikacijama za video pozive. U isto vreme, sve poslovne aplikacije i trenutni zadacu mogu da vam budu na drugom monitoru kako biste mogli da im pristupite u svakom trenutku tokom poziva.

  1. Veće brzine za bolje rezultate

Kako biste uvek pružali najbolje rezultate, morate da budete i u najbojoj formi. A to podrazumeva brzinu, preciznost i rad bez ikakvih prekida. Uz Motorolu edge 30 pro i najmoćnij Snapdragon 8 Gen 1 procesor, na raspolaganju imate najbrži AI endžin i mogućnost korišćenja ultra-brze 5G konekcije kada ona postane dostupna korisnicima u Srbiji.

Zamislite 3–4x brže performanse svih aplikacija na telefonu i mogućnost prebacivanja sa jedne na drugu bez ikakvih zastoja – to sada postaje realnost. u slučaju da vam ponestane energije, uz 68W TurboPower mogućnost punjenja, za samo 15 minuta ponovo ćete vratiti bateriju na 50% kapaciteta i biti u srcu poslovnih dešavanja. Tu je i mogućnost bežičnog punjenja telefona koje je dodatno olakšano posebnim opcionim postoljem koje se može dokupiti i koje omogućava lako korišćenje telefona bez potrebe da ga skidate sa kabla.

U slučaju da vam neki drugi gedžet, poput pametnog sata, ostane sa ispražnjenom baterijom, Motorola edge 30 pro nudi power share funkciju uz pomoć koje možete telefonom da punite druge uređaje koji podržavaju ovu tehnologiju.

  1. Postanite ultimativni fotograf

Ako želite da unapredite svoje fotografske sposobnosti, Motorola edge 30 donosi najintuitivniji korisnički interfejs do sada, kao i najnaprednije foto opcije i optičku stabilizaciju na glavnom senzoru. Uz dual capture mod, možete da snimate video ili pravite fotografije  sa bilo koje dve kamere u isto vreme kako vam ne bi promakao ni delić akcije. Dve 50MP kamere vam omogućavaju da zabeležite svaki detalj, od ultra-širokih kadrova do ekstremno bliskih fotografija.

Ako ste više zainteresovani za video, tu je 8K snimanje sa rezolucijom od preko 26 miliona piksela. U pitanju je najviša moguća dostupna rezolucija na jednom telefonu. Kamere na modelu edge 30 pro donose i brojne prednost ako radite od kuće jer mogu da papirne dokumente pretvore u digitalne fajlove uz pomoć moda za skeniranje. Vaša kamera je u stanju da prepozna svaku liniju svakog dokumenta i potom je sačuva u JPEG ili PDF formatu.

  1. Maksimalna bezbednost uz ThinkShield for Mobile

Bezbednost je uvek bila glavni prioritet kompanije Motorola, a kako mobilne pretnje nastavljaju da evoluiraju, ključnu stvar u razvoju boljih sigurnosnih rešenja za poslovne korisnike predstavljaju upravo povratne informacije koje od njih Motorola dobija i koje su zaslužne za razvoj ThinkShield for mobile platforme. Ova platforma korisnicima pruža 4 sloja bezbednosti za maksimalnu zaštitu svih podataka koji se nalaze u telefonu. ThinkShield for mobile donosi softversku i hardversku zaštitu kako bi telefon bio maksimalno zaštićen od svih pretnji koje uključuju malware, phishing i sve druge opasnosti koje vrebaju korisnike smartfona.

Pružajući jednu od najčistijih verzija Androida ograničavanjem broja unapred instaliranih aplikacija i kompleksnih UI slojeva, Motorola znatno smanjuje broj bezbednosnih ranjivosti na svojim uređajima.

  1. Dodatno uprostite život uz Moto Actions

Podignite telefon kako biste ga otključali, okrenite ga na drugu stranu kako biste prešli u do not disturb mod – samo su neke od opcija koje Motorola edge 30 pro nudi sa ciljem da vam što više olakša i uprosti život. Sa nekoliko prostih poteza šakom možete da otključate telefon, pristupite kameri ili aktivirate lampu u sekundi i tako uštedite dragoceno vreme kada vam je neka od ovih funkcija hitno potrebna.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela