Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 5 karakteristika vivo X90 Pro koje život čine lakšim

Kompanija vivo nedavno je predstavila svoj najnoviji flagship uređaj vivo X90 Pro. U nameri da korisnicima pruži besprekorno korisničko iskustvo, tim za istraživanje i razvoj kompanije vivo uložio je veliki trud u razvijanje uređaja koji će imati izobilje korisnih funkcija za lakši svakodnevni život.

 

vivo X90 Pro srbija

 

Brisanje neželjenih objekata na fotografijama

Za postizanje savršene fotografije, bilo je neophodno da korisnici pažljivo biraju uglove iz kojih će zabeležiti svoje fotografije kako bi izbegli neželjene objekte ili ljude u kadru. Ovo je zahtevalo određeno vreme i trud, kao i dobro oko za kompoziciju. Međutim, ovo je znatno olakšano uvođenjem „Erase“ funkcije, koja je dostupna u aplikaciji „Albumi“. Sada korisnici mogu da fotografišu prizor koji žele i kasnije uklone sve neželjene objekte ili ljude što čini proces dolaženja do besprekornog snimka znatno lakšim i dostupnijim.

Zahvaljujući „Erase“ funkciji fotografije korisnika mogu dobiti potpuno novi život. Fotografije na kojima se nalaze neželjeni objekti poput kanti za smeće, automobila ili stranaca sada mogu izgledati baš onako kako su korisnici želeli i zamislili u samo nekoliko poteza.

Korisnici vivo X90 Pro mogu pronaći „Erase“ funkciju u aplikaciji „Albumi“ unutar opcije „Edit“ i sve što je neophodno da urade, jeste da jednim potezom izaberu šta žele da uklone sa fotografije.

Izvanredno skeniranje dokumenata zahvaljujući Ultra HD funkciji

Pri dizajniranju svog najnovijeg flagship uređaja, kompanija vivo je nastojala da razume potrebe korisnika i pruži im najbolje alate koji bi njihove užurbane živote učinili lakšim. Jedan od tih alata jeste „Ultra HD document“ funkcija skeniranja dokumenata. Zahvaljujući ovoj funkciji, korisnici mogu brzo i lako da skeniraju dokumenta koristeći samo kameru svog X90 Pro, bez potrebe za glomaznim skenerom ili dodatnim softverom.

Korisnici mogu da skeniraju različite dokumente, uključujući priznanice, fakture, ugovore, pa čak i rukom pisane beleške, i da ih sačuvaju kao PDF ili fotografije. Ovo olakšava skladištenje i deljenje dokumenata sa drugima, bilo da im je neophodno za poslovne ili privatne potrebe. Moguće je skenirati ceo dokument koji je pred njima, ali korisnici mogu i iseći samo određeni deo dokumenta za potrebe skeniranja.

Da bi skenirali svoja dokumenta, korisnici X90 Pro treba samo da izaberu „Ultra HD document“ funkciju, koja se nalazi u okviru opcije „More“ ili će se uz pomoć AI algoritma i sama funkcija automatski pojaviti kao opcija kada kameru telefona usmerimo ka dokumentu koji fotografišu.

Besprekoran multitasking uz prečice

Korišćenje prečica na pametnim telefonima predstavlja sjajan način da se prilagodi korisničko iskustvo individualnim potrebama korisnika, istovremeno štedeći dragoceno vreme i povećavajući efikasnost. Dodeljivanjem prečice određenoj radnji korisnici mogu brže obavljati svakodnevne zadatke bez potrebe da izlaze iz aplikacija koje trenutno koriste ili instaliraju dodatne funkcije. Ovo može biti posebno korisno za ljude koji su stalno u pokretu ili su skloni multitaskingu, jer im omogućava da brzo i efikasno obavljaju svoje svakodnevne zadatke .

Zahvaljujući Extended RAM 3.0 funkciji, X90 Pro ima opciju proširenja RAM memorije do 8 gigabajta, što znači da broj aplikacija koje mogu biti istovremeno aktivne na X90 Pro dostiže 36.

X90 Pro sadrži izobilje funkcija koje korisnici mogu isprobati u podešavanjima u delu „Prečice i pristupačnost“. Od podeljenog ekrana, zahvaljujući kojem korisnici mogu koristiti dve aplikacije istovremeno, do režima mini-ekrana koji olakšava upotrebu telefona jednom rukom, korisnici mogu svoje korisničko iskustvo dovesti na potpuno novi nivo.

Brzo deljenje podataka

Pri kupovini novog pametnog telefona, premeštanje postojećih podataka za korisnike može predstavljati određenu tegobu, pogotovu imajući u vidu veličinu datoteka. Iz tog razloga,  proizvođači pametnih telefona predstavili su aplikacije koje ovaj proces čine lakšim i efikasnijim.

Zahvaljujući „EasyShare“ aplikaciji, korisnici mogu preneti sve svoje lične podatke (SMS, pozive, aplikacije, fotografije, itd.) sa svog starog telefona na svoj novi vivo telefon. Aplikacija koristi Bluetooth za prenos datoteka umesto interneta, a proces je izuzetno brz. Svi vivo uređaji dolaze sa već instaliranom „EasyShare“ aplikacijom, tako da je za prenos sadržaja neophodno da se aplikacija instalira na starom uređaju i poveže sa novim. Zahvaljujući konfiguraciji skladištenja od 256 gigabajta, korisnici mogu prebaciti sve dragocene uspomene i neophodna dokumenta na svoj novi vivo X90 Pro, sa samopouzdanjem da će imati dovoljno prostora i za sve nove trenutke koji su pred njima.

Bezbrižno korisničko iskustvo

Svesna činjenice da je dizajn uređaja jedan od ključnih faktora koji utiče na odluku korisnika, kompanija vivo kontinuirano ulaže u to da pored vrhunskih performansi, obezbedi uređaj koji je i estetski lep. Kako korisnici ne bi bili da primorani da naprave kompromis pri zaštiti od oštećenja, kompanija vivo uspostavila je saradnju sa Mobile Outfitters.

Naime, kupovinom vivo X90 Pro uređaja korisnici dobijaju 20% popusta na Fusion foliju na svim Mobile Outfitters prodajnim mestima. Na ovaj način X90 Pro uređaji dobijaju dodatnu zaštitu zahvaljujući foliji koja je napravljena od materijala koji se nikada neće oljuštiti, pući ili slomiti. Fusion folija šiti uređaj ne skrivajući njegov dizajn.

Pored hardvera, vivo kontinuirano radi i na unapređenju svog softvera. Korisnici X90 Pro mogu da očekuju objavljivanje poboljšanja bezbednosti softvera i održavanja u periodu od naredne tri godine, kao i tri značajna ažuriranja Androida, od trenutka lansiranja modela.

vivo X90 Pro dolazi sa trogodišnjom garancijom proizvođača (2+1 godina), koja podrazumeva servisiranje kod ovlašćenih servisnih partnera. O kvalitetu vivo uređaja govori i činjenica da je procenat kvarova uređaja u Srbiji manji od 1%.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela