Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 važne stvari koje morate da znate o Motoroli edge 30

Motorola edge 30 je novi član kompanijine premijum edge porodice smartfona, a ovo su 3 najvažnije stvari koje morate da znate o njemu. Pored odlične cene i ozbiljnih specifikacija koje uključuju Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, OLED displej sa 144Hz osvežavanjem ekrana i 8/128GB konfiguraciju memorije, Motorola edge 30 sa sobom donosi i neke krajnje interesantne novitete za ovu klasu.

 

2022_MOTOROLA EDGE 30_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL CAM 7

 

Zato smo izdvojili 3 najvažnije stvari koje Motorolu edge 30 čine drugačijom od konkurencije:

Izuzetno je tanak

Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt zapanjujuće tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako pomerate telefon i pružaju posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

Donosi napredne funkcije kamere

Edge 30 opremljen je 50MP ultra-širokim senzorom, 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus. Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brze i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre. Kvalitet kamera sistema ne odnosi se samo na fotografije, već i na video jer pruža snimanje HDR10 sadržaja sa preko milijardu nijansi boja za živopisne priče.

Vrlo često se dešava da video kvalitet ne pruža zadovoljavajuće performanse prilikom korišćenja aplikacija kao što su TikTok, WhatsApp i Instagram, ali sa Motorolom edge 30, posebna pažnja posvećena je područjima kao što je facijalni rendering, snimanje prednjom kamerom i smanjenje šuma – čineći ga uređajem iz snova za svakog kreatora sadržaja. Omiljene igre i filmovi sada su dobili potpuno novu dimenziju zahvaljujući 6.5” OLED displeju sa 144Hz osvežavanju ekrana i HDR10+ tehnologiji koja je u skladu sa DCI-P3 sinematografskim standardima za raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta, kako bi korisnici sve mogli da gledaju u preko milijardu nijansi boja.

Podiže zabavu na nov nivo

Dva velika stereo zvučnika, zajedno sa izuzetnim ekranom, zaokružuju celokupno uživanje u video sadržaju na Motoroli edge 30 i podižu ga na potpuno nov nivo uz nekoliko dodataka. Kako bi dodatno pojačala sinematografsko iskustvo, Motorola je takođe spakovala specijalno audio iskustvo uz Dolby Atmos i dva velika stereo zvučnika kako bi zvuk bio bogatiji i prirodniji kada ga slušate uz pomoć slušalica ili preko zvučnika.

Uz Snapdragon Sound tehologiju, najnoviji Motorola edge uređaj poseduje napredni bežični audio kvalitet. U pitanju je potpuna promena igre za bežični audio, eliminišući jaz u audio kvalitetu između bežične i žične konekcije, isporučujući muziku visokog kvaliteta, kristalno čiste video pozive i savršeno sinhronizovanu zabavu, sve preko Bluetooth slušalica.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela