Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 stvari koje Motorolu edge 30 čine boljom od konkurencije

Kada je u pitanju brzina, vrlo teško je naći bolji telefon od modela Motorola edge 30 u srednjoj klasi. Motorola je pronašla idealnu formulu i korisnicima nudi izuzetno brz Android telefon sa gotovo savršenom kombinacijom specifikacija, displeja, kamera, ali i naprednih funkcija koje se ne mogu naći na modelima drugih proizvođača.

Uz Qualcomm Snapdragon 778G+ procesor, uparen sa pregršt memorije i izuzetno brzim 144Hz displejom, teško je pronaći bolju alternativu u srednjem segmentu po ceni od 49.990rsd. Motorola je sa modelom edge 30 otišla i korak dalje kada su očekivanja kupaca u pitanju. Korisnici ovog modela na raspolaganju imaju celokupan mobilni ekosistem koji odlično dopunjava navedene performanse.

 

2022_MOTOROLA EDGE 30_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL CAM 7

 

Čisto Android iskustvo

Mnogi proizvođači telefona bi trebalo pomnije da prate poteze koje Motorola pravi kada su njeni smartfoni u pitanju, pogotovo kada je odnos prema operativnom sistemu u pitanju. Motorola sa modelom edge 30 nudi izuzetno prijatno Android iskustvo i, za razliku od drugih kompanija, svoje telefone ne zatrpava i opterećuje nepotrebnim aplikacijama koje samo usporavaju njegov rad.

Android operativni sistem koji koriste Motorola telefoni najbliži je onom koji koristi Google u sopstvenim Pixel uređajima, i donosi sve ono što je korisnicima potrebno, ali bez dupliranih i nepotrebnih aplikacija koje zauzimaju internu memoriju i resurse telefona.

Ready For

U pitanju je izuzetno koristan servis koji, ne samo da povećava pristup trenutnim mogućnostima Motorola telefona, već ih i podiže na nov nivo. Ready For platforma ne zahteva dodatne softverske apdejte ili podešavanja, već je spremna unutar Experience Hub-a na telefonu. Korišćenje platforme takođe ne zahteva posebne kablove. Jednostavno se telefon poveže sa monitorom ili TV displejom bežičnim putem i sav sadržaj telefona moguće je gledati na velikom ekranu.

Ready For platforma može biti unapređena i korišćenjem Bluetooth dodatne opreme kao što su miš, tastatura ili gejming kontroler za još bolju i precizniju kontrolu prilikom gejminga ili rada u poslovnim aplikacijama. Prebacivanjem sadržaja na veći ekran i maksimalno korišćenje hardvera i softvera na Motorola edge 30 telefonu, korisnici su spremni za sve, bilo da je u pitanju posao ili zabava.

ThinkShield For Mobile

ThinkShiled For Mobile platforma specijalno je kreirana za Motorola telefone kako bi ih zaštitila od virusa i hakerskih napada uz pomoć AI naprednih rešenja. ThinkShield for mobile sastoji se iz četiri veoma važne komponente koje se staraju da svaki Motorola telefon korisnicima pruža maksimalnu zaštitu i užitak korišćenja.

Prva komponenta odnosi se na „čisti operativni sistem“. U praksi, ovo znači da Motorola izbegava da na svoje telefone instalira nepotreban softver i aplikacije koje usporavaju rad telefona. Rezultat je telefon koji nije opterećen duplim aplikacijama koje komplikuju njegovo korišćenje i negativno utiču na brzinu.

Druga komponenta je „bezbednost po dizajnu“. Pored toga što Motorola telefoni koriste gotovo čist Android, kompanija je posvećena njegovom dodatnom unapređivanju i poboljšavanju postojećih komponenti Googleovog operativnog sistema, pogotovo kada je bezbednost u pitanju. Ova unapređenja se odnose i na hardver i na softver telefona. Primera radi, Motorola telefoni poseduju poseban osigurač koji automatski pregori kada neko neovlašćeno petlja sa ključnim sistemskim elementima kako bi signalizirao da je neko neovlašćeno upao u sistem, a tu su i posebne AI zaštite protiv malware i phishing napada.

Treća komponenta posvećena je lakšem upravljanju uređajima, pogotovo onim namenjenim poslovnim korisnicima, a ključni elementi su prosta aktivacija uređaja u sistemu i napredna podrška za biznis korisnike.

Četvrta komponenta fokusirana je na bezbednost unutar lanca isporuke. Poslednja komponenta obećava korisnicima da je Motorola fokusirana da se svi proizvođači koji proizvode za nju pridržavaju striktnih pravila o kvalitetu i bezbednosti koje je kompanija postavila. Ovde se posebno ističu povišeni nivoi bezbednosti unutar samih fabrika proizvođača i posebni timovi koji su u svakom trenutku spremni da reaguju u slučaju da dođe do neke nepredviđene situacije.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela