Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 stvari koje mora da ima svaki telefon od 200 evra

Bez obzira na veliku ponudu jeftinijih telefona, važno je obratiti pažnju na određene stvari kako biste bili sigurni da kupujete uređaj koji će ispuniti sve vaše potrebe. Uprkos niskoj ceni, nisu svi budžetni telefoni jednaki, a razlike među njima mogu biti prilično velike.

Ipak, postoje neke stvari na koje bi definitivno trebalo da obratite pažnju, kako ne biste završili sa telefonom čije mogućnosti su daleko od onoga šta vam je potrebno. Za većinu korisnika, prva i najvažnija stvar kod telefona jeste procesor, međutim, podjednaku pažnju trebalo bi posvetiti i drugim elementima koji značajno mogu uticati na zadovoljstvo korišćenja telefona kao što su displej, kamera i baterija.

Možda jedan od telefona koji na najbolji način spaja kvalitet i cenu, jeste Motorola g31 koja štiklira sva najvažnija polja koja su bitna korisnicima.

 

2021_MOTO-G31_Basic-Pack_Mineral-Grey_FRONTBACK_Europe

 

Displej

Bez obzira na cenu, kvalitet displeja je najvažnija stavka pri kupovini svakog telefona, jer ćete najviše vremena provesti gledajući u njega. Zato je važno da vaš novi telefon bude opremljen OLED displejom.

Bilo da gledate omiljene filmove, igrate igrice ili surfujete internetom, 6,4” Full HD+ OLED displej na modelu g31 pružiće vam izuzetan kvalitet zahvaljujući izuzetnoj osvetljenosti ekrana, oštrom prikazu slike i jarkim bojama sa rezolucijom od 400 piksela po inču.

Kamere

Za većinu korisnika, ovo je veoma bitna stavka jer uz pomoć kamera beležimo sve najvažnije životne trenutke, dobijamo lajkove na društvenim mrežama i zauvek čuvamo nezaboravna iskustva. Zato je važno da pored visoke rezolucije, kamere poseduju i napredne funkcije koje će vaše slike podići na potpuno nov nivo.

Motorola g31 poseduje sistem sa 3 kamere sa glavnim senzorom rezolucije 50MP koji zahvaljujući Quad Pixel tehnologiji pravi kvalitetne i oštre fotografije i u uslovima lošijeg osvetljenja zbog 4x veće osetljivosti senzora na svetlo. Pored glavne kamere, tu su još i 8MP ultra-široki i 2MP macro objektiv, kako biste mogli da stavite više onoga što slikate u kadar, ali i zabeležite sitne detalje koji bi inače promakli standardnim kamerama.

Baterija

Kako biste maksimalno mogli da uživate u svim mogućnostima telefona, bitno je da on može da vas prati u svakom vašem koraku. Zato je baterija veoma važna stvar. Ukoliko baterija telefona nije u stanju da isprati svaki vaš dan do kraja, displej i kamere ne znače puno. Zbog toga, Motorola g31 opremljena je baterijom kapaciteta 5.000mAh koja je u stanju da pruži i do 2 dana umerenog korišćenja telefona nakon samo jednog punjenja.

Motorola G31 dostupna je uz MTS, Yettel i A1 pakete.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela