Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 razloga zbog kojih je Motorola edge 30 trenutno među najtraženijim telefonima

Motorola edge 30 poseduje sve kvalitete koje korisnici žele od premijum telefona, ali to nudi po znatno nižoj ceni. Zato nije čudo što se ovaj model našao na meti brojnih kupaca širom sveta. Iako pozicioniran u srednjoj klasi, Motorola edge 30 poseduje brojne adute koji ga preporučuju korisnicima svih potreba, kako onima koji žele pristupačan i pouzdan smartfon, tako i onima koji žele uređaj čiji kvaliteti idu znatno dalje od onoga što konkurencija može da ponudi, ali nisu spremni da odvoje veliki novac za premijum uređaj.

Motorola Edge 30 je izuzetan naslednik modela edge 20, i sa sobom donosi brojne novitete zbog kojih je trenutno jedan od najtraženijih telefona koje možete da kupite za 49.990 rsd.

 

2022_MOTOROLA EDGE 30_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL CAM 7

 

Najtanji premijum telefon na tržištu

Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt zapanjujuće tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako pomerate telefon i pružaju posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

Motorola edge 30 poseduje moćan 50MP sistem kamera, ultra-gladak 144Hz 6.5“ FHD+ OLED displej, multidimenzionalni stereo Dolby Atmos zvuk i ultra-efikasnu Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, donoseći sve ono što korisnici žele unutar elegantnog i veoma tankog kućišta.

Odličan displej

Omiljene igre i filmovi sada su dobijaju potpuno novu dimenziju zahvaljujući 6.5” OLED displeju sa 144Hz osvežavanju ekrana i HDR10+ tehnologiji koja je u skladu sa DCI-P3 sinematografskim standardima za raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta, kako bi korisnici sve mogli da gledaju u preko milijardu nijansi boja.

FHD+ rezolucija pruža savršeno oštru sliku na displeju ovih dimenzija, dok dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos multidimenzionalnim zvukom, zajedno sa izuzetnim ekranom, zaokružuju celokupno iskustvo uživanja u video sadržaju. Zahvaljujući visokoj rezoluciji i osvežavanju ekrana, igre, aplikacije, filmovi i sva druga multimedija dobijaju novu dimenziju jer se svi prizori prikazuju bez ikakvog zastajkivanja i seckanja, a boje u preko milijardu nijansi.

Vrhunske kamere

Edge 30 opremljen je 50MP ultra-širokim senzorom, 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus. Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brze i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre. Kvalitet kamera sistema ne odnosi se samo na fotografije, već i na video jer pruža snimanje HDR10 sadržaja sa preko milijardu nijansi boja za živopisne priče.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela