Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 načina na koje će vam TECNO PHANTOM V FLIP 5G pomoći da napravite bolje fotografije

Prvi telefon na preklop kompanije Tecno zasijao je na pozornici savitljivih telefona zahvaljujući svom specifičnom dizajnu i brojnim naprednim mogućnostima koje celokupno iskustvo korišćenja telefona podižu na potpuno nov nivo.

Spoljni zaobljeni ekran korisnicima ne nudi samo elegantno dizajnersko rešenje, već i mogućnost da prate najvažnije notifikacije bez potrebe da otvaraju telefon, dok se moćne performanse staraju se da PHANTOM V FLIP 5G bez problema može da izađe na kraj sa svim vašim zadacima, bilo da su u pitanju zahtevne igre ili korišćenje više aplikacija u isto vreme. Posebna pažnja posvećena je i svima koji veliku pažnju poklanjaju kreiranju fotografija i video sadržaja, pa tako PHANTOM V FLIP 5G zahvaljujući brojnim inovacijama predstavlja savršen izbor za sve koji žele da budu u trendu.

Zabeležite najvažnije trenutke u savršenoj oštrini

PHANTOM V FLIP 5G osvetljava i najtmurnije fotografije zahvaljujući unapređenim mogućnostima za slikanje u mraku kako biste dobili uspomene koje ćete pamtiti sa osmehom. Moćna 64MP kamera u stanju je da primi 60% više svetlosti, a zahvaljujući smanjenom šumu i poboljšanoj preciznosti boja, svaka fotografija ispašće baš onako kako ste zamislili. Ova impresivna kamera poseduje najveću rezoluciju koja se može naći na jednom telefonu na preklop, dok uz PDAF, ISOCELL izolaciju piksela i Pixel Fusion algoritam, pruža superiorne performanse kada pravite fotografije u mraku.

Koristeći Tecno Dual-camera Fusion tehnologiju, glavna kamera radi u paru sa 13MP ultra širokougaonim senzorom kako bi korisnici mogli da uvećaju i modifikuju fotografije uz maksimalno zadržavanje detalja. Ljubitelji selfija neće biti razočarani 32MP kamerom sa dva blica koji se staraju da svaki selfi bude savršen, čak i kada na raspolaganju nemate previše svetla. Zahvaljujući kompanijom Super Flashlight algoritmu, Phantom V Flip 5g stvoriće savršenu količinu dodatnog osvetljenja kako bi svaki selfi bio za pamćenje.

Uzbudljivi video noviteti koji su savršeni za kreiranje sadržaja

Zahvaljujući konstrukciji na preklop, Phantom V Flip 5g kreatorima sadržaja pruže nove mogućnosti da dodatno iskoriste svoju maštu i kreativnost. Phantom V Flip 5g može se savijati pod brojnim uglovima kako bi korisnici pravili bolje grupne fotografije, detaljne selfije i video materijal koji će ih izdvojiti na društvenim mrežama.

Uz napredne mogućnosti poput kreiranja slika uz pomoć glasa ili gestova, Phantom V Flip 5g nudi beskrajne opcije za hands-free kreativnost.

Premijum savršenstvo koje staje u džep

Elegantan dizajn uređaja dodatno je oplemenjen sofisticiranim bojama i materijalima. Svi koji pažnju poklanjaju stilu, svakako će ceniti sve detalje koje ovaj telefon poseduje, od luksuznih materijala korišćenih za pozadinu, do specifičnog kružnog prednjeg displeja.

Pažljivo dizajniran kako bi bez problema stao u svaki džep, Phantom V Flip 5g  će uvek biti uz vas u svakoj prilici, bilo da ste izašli na trčanje, ili prisustvujete poslovnoj večeri – a da to ni ne osetite. 

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela