Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Nova Lenovo ThinkPad P1 mobilna radna stanica

Kompanija Lenovo juče je lansirala novi dodatak svom ThinkPad mobile workstation portfoliju uređaja – ThinkPad P1 uređaj. Najtanja, najlaganija i najelegantnija radna stanica kompanije Lenovo do sada, ThinkPad P1 pruža korisnicima stil koji žele i performanse koje su im potrebne.

 

05_Thinkpad_P1_right_body

 

ThinkPad P1 poseduje performanse i pouzdanost radne stanice unutar kućišta tankog i laganog dizajna. Rezultat je idealna kombinacija moćne radne stanice i ultra-premium izgleda i performansi.

Verovatno ne postoji kompanija koja bolje kombinuje visoke performanse i lepotu od proizvođača luksuznih sportskih automobila, kompanije Aston Martin. Za njih, ThinkPad P1 ne predstavlja samo mogućnost povećanja produktivnosti, već i  priliku za rad na visokokvalitetnim proizvodu u brzom okruženju.

„U kompaniji Aston Martin posvećeni smo visokom standardu izvrsnosti, uz motivaciju da stremimu ka višem nivou „, rekao je Nil Džarvis (Neil Jarvis), direktor IT sektora i sektora za inovacije u kompaniji Aston Martin. „Mi vidimo izraz sličnih vrednosti u stvaranju novog ThinkPad P1 uređaja. Bez obzira na to da li je u pitanju naš kreativni tim koji uživa benefite profesionalne grafike i neverovatnog ekrana ili naš izvršni tim kome je potreban ultra tanak i lagan uređaj sa stilom, ThinkPad P1 je pogodan za različite korisnike u našoj kompaniji. “

ThinkPad P1 svojom vrhunskom konstrukcijom i komponentama korisnicima pruža vrhunsko iskustvo – kako po pitanju izgleda, tako i po pitanju osećaja.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela