Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Kompanija Logitech je najavila proširenje linije svojih nagrađivanih dodatka za tablete predstavljanjem nove Logitech ultratanke Folio tastature za Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Precizno osmišljena i izrađena od najsavremenijih materijala, Logitech Ultrathin Keyboard Folio kombinuje tanku i laganu zaštitnu navlaku s ugrađenom bluetooth tastaturom i dobro raspoređenim dugmićima za prepoznatljivo, brzo i tačno tipkanje na tabletima.

 

logitech cover

 

Logitech je osmislio Ultrathin Keyboard Folio kako bi pružio zaštitu za novi Samsung Galaxy Tab 4 10.1. i dodatno pojačao vašu aktivnost i produktivnost u radu na tabletu,” rekla je Danka Prah, regionalni manager iz Logitecha. “S optimizovanom tastaturom za prikladno i ugodno tipkanje i mogućnošću postavljanja Folio tastature u dvije pozicije, lako ćete pisati e-mailove ili gledati filmove i igrati igrice na vašem tabletu.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio ima tanku elegantnu tastaturu s dobro raspoređenim tipkama i  Android prečicama za udobno i precizno kucanje. Da biste poboljšali svoje aktivnosti na Samsung Galaxy Tab 4 10.1., ultratanka tastatura se, takođe, može postaviti u vertikalnu poziciju za brzo kucanje ili položenu u kojoj se tastatura nalazi pozadi, za surfovanje po webu.

SecureLock sistem dodatno će štiti vaš Samsung Galaxy Tab 4 10.1. dok se nalazi u zaštitnoj navlaci s tim da je tablet vrlo jednostavno umetnuti ili izvaditi iz nje. Zaštitna navlaka s tastaturom je napravljena od vodootpornog i trajnog materijala kako bi se prednja i zadnja strana vašeg tableta zaštitile od iznenadnih udaraca i grebanja ili slučajnog prolivanja. Očekuje se da će Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 4 10.1 biti dostupna u maju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra.

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela