Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » LENOVO na sajmu CES 2015

Lider među proizvođačima PC računara, kompanija Lenovo najavila je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike 2015, fantastičan portfolio proizvoda ThinkPad za 2015. godinu. Obuhvatajući najnoviji, najlakši ultrabook ThinPad X1 Carbon, sa dijagonalom od 14 inča. Čuveni brend slavi stomilionitu distribuiranu jedinicu i nastavlja da izgrađuje jedinstveno nasleđe u kojem uživaju lojalni i strastveni fanovi širom sveta. Lenovo želi da iskoristi ovu priliku da se zahvali svim korisnicima ThinkPad-a u poslednje dve decenije.

„Još od prvobitnog modela ThinkPad 700, inžinjeri brenda ThinkPad nastavili su da inoviraju nastavljajući da prave svaki novi ThinkPad boljim od prethodnog. Dostignutih 100 miliona prodatih jedinica dokazuje da smo uspeli”, rekao je Yuanging Yang, predsednik i izvršni direktor kompanije Lenovo. „Kada smo pripojili poslovanje sa PC računarima kompanije IBM, obećali smo da ne samo da ćemo zaštititi ThinkPad franšizu, već da ćemo je učiniti još boljom, još jačom. Danas, ThinkPad nastavlja da posluje kao jedan od najcenjenijih brendova u industriji dovodeći Lenovo na mesto broj 1 u PC segmentu. Sada, kada Lenovo počinje da se širi na mobilne uređaje, servere, ekosisteme i cloud računare, ThinkPad ostaje središte naše strategije i srce našeg poslovanja. Čast je nastaviti usavršavati ovaj legendarni brend i sa radošću očekujemo još mnogo ThinkPad godišnjica.”

 

lenovo

 

Kompanija Lenovo je predstavila monitor ThinkVision X24 spoj predivnog ultra tanke IPS panel tehnologije u kompjutersko okruženje i ThinPad Stack koji nudi „mix and match” dodatke radi poboljšanja produktivnosti i smanjenja gubitka vremena.

 

Najbolji poslovni Lenovo ultrabook postaje još bolji

Treća generacija prelepog modela X1 Carbon nastavlja sa tradicijom brenda ThinkPad. Najlakši ultrabook na svetu sa displejem od 14 inča prikazuje nove opcije kao što je super svetli FHD displej radi boljeg užitka pri gledanju i PCIe SSD koji pruža 80 odsto brži rad u odnosu na standardni SSD.

Najnoviji X1 Carbon je ujedno i najmobilniji ikada sa još dužim trajanjem baterije, a ujedno i težinom od samo 1,3 kg sa izdržljivim i robusnim kućištem. Spojen sa 5. generacijom Intel® Core™ procesora i kompletnom paletom dodataka radi optimizacije ugođaja, X1 Carbon prožima ThinkPad nasleđe i nastavlja da inspiriše kontinuirane inovacije.

 

Definisani poslovni standardi

Ažurirani portfolio proizvoda ThinkPad za 2015 godinu obeležava proširenu poslovnu klasu mogućnosti i izgrađuje buduće nasleđe ThinkPad DNA. Tanak i lagan sa odličnom izdržljivošću baterije koja povećava mobilnost i svetao i jasan displej do 3K rezolucije za optimalno vizuelno iskustvo i ergonomski komfor.

Kompletan set portova i konekcija čine da gledanje, deljenje i transfer podataka bude jednostavan i efektivan. Uz 5. generaciju procesora Intel® Core™, nove serije ThinkPad X, T, L i E nastavljaju sa očuvanjem fokusa brenda na pouzdanom kvalitetu.

 

ThinkVision X24

Inovativni, elegantni i predivni ekran bez ivica, tanak samo 7,5 mm, monitor ThinkVision X24 biće centralni element svakog radnog prostora. Uz novu generaciju panela Neo Blade od 23,8 inča, X24 takođe obuhvata tehnologiju zaštite metalnih površina umesto tradicionalnih poklopaca i doprinosi njegovom premium izgledu.

ThinkVision X24 nije samo puka forma iznad funkcionalnosti. IPS panel obuhvata rezoluciju Full HD sa širokim uglom gledanja od 178 stepeni i DisplayPort ili HDMI načinom povezivanja. Stilsko i čvrsto hromirano postolje podesivo je radi obezbeđivanja ergonomskog ugla gledanja, što omogućava fenomenalno iskustvo, kako u performansama tako i u dizajnu.

 

ThinkPad Stack

Kroz vizuelno zatvoren dizajn, najobičniji dodaci postaju izvanredni. Više portabilnosti, manje kablova i ekstra dodaci znače da su dodaci ThinkPad Stack napravljeni radi mobilnosti. Kroz magnetski zatvoren dizajn višestruki dodaci Stack zauzimaju manje mesta od tradicionalnih. Tehnologija Pogo pin takođe omogućava da svi dodaci bolje rade zajedno.

Power Bank od 10.000 mAh drži telefone i tablete snabdevene energijom za duga putovanja, 1TB USB 3.0 HD nudi veliku podršku na putevima, Wireless Access Point omogućava stabilno WiFi okruženje za vreme putovanja i Bluetooth Speaker se priključuje lako sa ThinkPad sistemom za audio reprodukciju.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela