Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Zapakujte savršen novogodišnji poklon uz Philips monitor vodič za gejming i kućnu kancelariju

S prazničnom sezonom tik pred vratima, MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner brenda Philips monitora, stvorio je vodič koji će vam garantovano pomoći da pronađete savršen poklon. MMD je predan uvođenju inovacija i vrhunskom iskustvu kroz raznoliku ponudu visokokvalitetnih monitora, dizajniranih da osveže svaki radni prostor, bilo kod kuće ili u kancelariji. Cilj je ovog vodiča da svaki korisnik Philips monitora svaki dan i svaki put uživa u izuzetnom iskustvu igranja i rada od kuće. Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste prazničnu sezonu učinili posebnom — a to znači samo najbolje.

Zadivljujuće igranje s Evniom

Svako može da bude gejmer, a kao što joj ime govori, Evnia podržava radost igranja za sve. Evnia monitori predstavljaju snagu visokih stopa osvežavanja i niskog ulaznog kašnjenja za responzivno gejming iskustvo, u kombinaciji s imerzivnim tehnologijama prikaza za očaravajuće slike. Uz Evniu, glatko i udobno igranje je uvek zagarantovano, bez obzira kojoj gejming varijanti želite da se posvetite tokom praznika.

Oni koji traže brz i responzivan monitor male veličine shvatiće da je Philips Evnia 25M2N3200W savršen odabir. Radi se o 24,5″ Full HD Fast VA monitoru s ultra brzom stopom osvežavanja od 240 Hz i 0,5 ms MPRT za ultra glatke gejming sekvence s jasnim, preciznim slikama bez trzanja i ghostinga. Ako više volite još brži (i IPS) monitor, Philips Evnia 25M2N5200P je njegov pandan: 24,5” Full HD IPS panel s ultra brzom stopom osvežavanja od 280 Hz za glatko i brzo gejming iskustvo kao i SmartImage HDR načinima za optimalnu boju, osvetljenje i kontrast.

Ljubitelji zakrivljenih monitora traže imerzivno iskustvo, ekran koji oponaša prirodnu krivulju oka. Philips Evnia 27M2C5500W je 1000R 27″ Quad HD zakrivljeni gejming monitor opremljen s AMD FreeSync™ Premium Pro, munjevito brzom stopom osvežavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1 ms GtG s 0,5 ms MPRT. Ovaj model nudi najbrže, najglađe iskustvo i idealan je izbor za intenzivniji, uzbudljivi i akcijski gejming. Sličan monitor, Philips Evnia 32M2C5500W je novo najavljeni 1000R 31,5” zakrivljeni ekran spreman da vas odvede pravo u središte akcije svojim brzim VA panelom s Quad HD rezolucijom, stopom osvežavanja od 240 Hz i vremenom odziva od 0,5 ms. Beskrajne avanture odvijaju se glatkim sledom jasnih slika i realističnih performansi pri velikim brzinama. Za veću jednostavnost i fleksibilnost, ovaj model takođe ima USB-hub povezivanje.

Još jedno odlično rešenje za igranje su OLED paneli koji čine monitore s brzim odzivom i bez ghostinga. Njihova tehnologija omogućuje brže vreme odziva i MPRT, manju refleksiju i nisko ulazno kašnjenje. OLED takođe pruža jedinstveno realistične vizuelne prikaze s dubokim crnim tonovima. Philips Evnia 34M2C8600 predivno je dizajniran zakrivljeni 34″ QD OLED monitor, opremljen USB-C priključkom, KVM prekidačem i svim karakteristikama koje su korisnicima potrebne za najimerzivniji gejming doživljaj ikada, poput VESA-Certified ClearMR, 0.03ms GtG vreme odziva, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ i još mnogo toga. Philips Evnia 49M2C8900 prikladan je za sve vrste igranja i sigurno impresionira svojom veličinom i karakteristikama. Uključuje QD-OLED monitor za besprekorne vizuelne prikaze, stopu osvežavanja od 240 Hz za brzo i jasno igranje, vreme odziva od 0,03 ms GtG i VESA ClearMR 13000 sertifikat koji osigurava blur-free gejming, uz ugrađene zvučnike koji podržavaju DTS zvuk s izlaznom snagom od 30 W za izuzetan i imerzivan zvuk kao i ekskluzivnom karakteristikom Ambiglow koja osigurava sveobuhvatno zavodljivo iskustvo. Ovi Philips monitori sertifikovani su s VESA DisplayHDR™ True Black 400, isporučujući neverovatno precizne detalje u senki s dubljim crnim tonovima za neverovatno vizuelno iskustvo u poređenju s konvencionalnim monitorima istog vrhunskog osvetljenja.

Sinergija, udobnost i povezivost u kućnoj kancelariji

Reešenja za kućnu kancelariju i profesionalna rešenja dizajnirana su imajući na umu udobnost, povezivost, fleksibilnost i jednostavnost – svaki dan u godini, a posebno tokom praznične sezone. Zbog toga portfolio Philips monitora uključuje široku lepezu prilagodljivih tehnologija za prijatno gledanje (digitalno naprezanje očiju smatra se pravim problemom za 50 % ili više korisnika računara), ultra jasne rezolucije za produktivnost i brojne mogućnosti povezivanja čak i za najzahtevnije i kompleksne radne potrebe, uključujući rešenja za priključivanje i daisy chaining tehnologiju.

Philips 27E1N5600HE monitor zadovoljava potrebe korisnika svih starosnih dobi kao odgovor na porast rada na daljinu, web događaja i aktivnosti, društvenih medija i online zabave. Sadrži 27” IPS panel s QHD rezolucijom, integrisanu 5MP Windows Hello™ web kameru s mikrofonom za uklanjanje pozadinske buke koji omogućuje jednostavnu i sigurnu saradnju, kao i USB Type-C tehnologiju za jednostavno povezivanje jednim kablom.

Za najzahtevnije CAD-CAM, 3D grafike ili fotografske profesionalce, Philips 34B1U5600CH pruža svetle, živopisne i kvalitetne slike na zakrivljenom 34” QHD VA panelu dizajniranom za olakšavanje svakog zadataka. Povezivost i multitasking su prioriteti, zahvaljujući USB-C, MultiClient integrisanom KVM prekidaču i DP-outu. Saradnja, bilo lična ili na daljinu, olakšana je zahvaljujući karakteristikama kao što su ugrađena 5MP Windows Hello™ web kamera, mikrofon za uklanjanje pozadinske buke i zvučnici. Slični modeli, Philips 40B1U5601H i 40B1U5600, nude jednostavno povezivanje putem USB-C tehnologije, vrhunski kvalitet slike UltraWide QHD rezolucije s DisplayHDR 400 (u slučaju Philips 40B1U5600 modela), praktičnost MultiClient integrisanog KVM-a, pa čak i držač za slušalice, čineći ih idealnim rešenjem za dinamične profesionalce kojima je potrebna veliki monitor i odlična rezolucija. Philips 40B1U5601H takođe nudi ugrađenu Windows Hello™ 5MP web kameru i mikrofon za uklanjanje pozadinske buke.

Philips 27B1U7903 nudi kombinaciju izvanrednih slikovnih performansi sa sigurnim spajanjem putem jednog kabla, održivim materijalima u svojim komponentama i pakovanju kao i elegantnim dizajnom. Ovaj 27” 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 monitor prepun je karakteristika visokih performansi koje profesionalcima omogućuju postizanje novih nivoa produktivnosti uz sertifikovanje s VESA DisplayHDR™ 1400 i ponudu šireg spektra boja (1,07 milijarda boja) kako bi istaknuo prethodno neviđene detalje i nijanse za ultra realistične efekte. Philips 40B1U6903CH nije samo opremljen brzim, višenamenskim Thunderbolt™ 4 rešenjem za spajanje, već ima i veliki 39,7” ekran (100,9 cm dijagonalno), 5K2K (5120 x 2160) rezoluciju, integrisanu 5MP Windows Hello™ web kameru i mikrofon za uklanjanje pozadinske buke.

Portfolio monitora Philips sadrži dva glavna rešenja posebno namenjena finansijskim stručnjacima koji rade od kuće. Prvo, Philips 45B1U6900CH kombinuje dva monitora i web kameru u jednom setu. Ovaj je monitor opremljen velikim ekranom od 44,5” (113 cm dijagonale) s rezolucijom 5120 x 1440 i nekoliko drugih karakteristika dizajniranih kako bi pomogle profesionalcima pri obavljanju više zadataka, poput 5MP web kamere, USB-C dockanja s RJ45, 32:9 SuperWide zaslon i zakrivljenost od 1500R s uglovima gledanja od 178/178 stepeni. Drugo, Philips 49B2U5900CH ima 48,8″ (124 cm) zakrivljen SuperWide (32:9) monitor. Ovaj model nudi nove, inovativne karakteristike za saradnju kao što je Busylight, smeštenog na vrhu web kamere, i može se sinhronizovati sa statusima Microsoft Teamsa kako bi kolege znali da li su drugi na pozivu ili ne. Ovo, zajedno s Philips 49B2U5900CH USB-C docking rešenjem s RJ45 priključkom i TÜV Rheinland Eyesafe sertifikatom, čini ovaj monitor idealnim izborom za one koji rade od kuće i traže izuzetno saradljiv proizvod koji će im olakšati radni dan.

Profesionalci koji su u pokretu često mogu imati unikatnije potrebe i često im je potreban prenosni monitor kako bi mobilni radni prostor bio ergonomičniji i udobniji. Zahvaljujući laganom i prenosnom dizajnu, nagrađivani Philips 16B1P3302D može stati u aktovku ili ruksak sa svojom veličinom monitora veličine 15,6” (39,6 cm dijagonalno). Ovaj prenosni monitor ima dva USB-C priključka sa strane i omogućeno je da se dva USB-C kabla priključe i koriste istovremeno kako bi napajali monitor i proširivali ekran za poslovne prezentacije. Nikada ne podcenjujte moć dodatnog prenosnog monitora za kućnu kancelariju, čak ni najmanjeg.

I kao posljednji dodaci, Philips SPT6607B i SPT6407B, poput novogodišnjih ukrasa na jelci, kombinacija su dva seta tastature i miša dizajniranih za vaše produktivne dane. Možete povezati do tri uređaja zahvaljujući bežičnim 2,4 GHz i Bluetooth vezama, što je pogodno ako koristite Mac. Možete se jednostavno prebacivati između postavki kompatibilnih s MacOS-om, iOS-om i Windowsom.

Ove zime, neka Philips Monitori budu vilenjaci u vašoj kućnoj kancelariji, posipajući čaroliju udobnosti, jasnoće i magične povezanosti kako biste učinili svoje radne obaveze lakšim od pahulje snega.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela