Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Xiaomi proglašen za jednog od najboljih poslodavaca u Kini od strane Forbes-a

Forbes China uvrstio  je Xiaomi na svoju listu „Najboljih poslodavaca godine u Kini“ za 2022.

Xiaomi, globalni tehnološki lider i treći najveći proizvođač pametnih telefona, proglašen je za jednog od 10 najboljih poslodavaca u Kini. Xiaomi je krajem prošle godine imao 33.000 stalno zaposlenih širom sveta. Ostale kompanije na listi su Schneider Electric, Hitachi Energy, Bank of China i mnogi drugi.

 

Xiaomi corpo 01

 

Forbes China je napravio svoj izbor nakon anketiranja 70.000 ljudi tokom tri meseca. Anketu, koja je uključivala više tema, sproveli su Forbs China i Russell Consulting Company. Xiaomi je od strane Forbsa naveden kao jedan od „najboljih svetskih poslodavaca 2021“. Takođe je rangiran kao broj 4 na listi „Najatraktivnijih poslodavaca u Kini“ za studente inženjerstva od strane agencije Universum.

Xiaomi je ponosan na to što uspeva da održi najbolje prakse za regrutaciju, zapošljavanje i beneficije zaposlenih. Prema prošlogodišnjem izveštaju kompanije o životnoj sredini, društvu i upravljanju (ESG), Xiaomi nije imao nepravedne radne prakse ili rodnu diskriminaciju.

„Xiaomi je zadovoljan i počastvovan što su naše prakse zapošljavanja prepoznate u industriji“, rekao je Vang Sjang, partner i predsednik Xiaomi grupe. „Mi regrutujemo talente iz celog sveta i dajemo našim zaposlenima najbolju priliku da oslobode svoju kreativnost za kreiranje proizvoda koji poboljšavaju svet. Xiaomi je posvećen poslovanju po najvišim standardima i zaštiti prava naših zaposlenih.“

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela