Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Xiaomi predstavio Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi je predstavio Xiaomi Smart Band 8 koji je osmišljen tako da korisnicima pruži neverovatno iskustvo povezivanja uz pametne telefone iz Xiaomi 13T serije. Ovaj inovativni uređaj redefiniše način na koji korisnici stupaju u interakciju sa tehnologijom kako bi pratili svoje zdravlje, kondiciju i sportske performanse.

Spoj sporta i stila: Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8 je najnoviji uređaj iz Xiaomi portfolija pametnih narukvica. Ovaj uređaj nudi preko 150 sportskih režima, pružajući korisnicima širok izbor fitness aktivnosti koje mogu izabrati. Pored toga, pruža praćenje u realnom vremenu statistike o kondiciji, obezbeđujući tačne podatke o vežbanju. Ljubitelje trčanja posebno će obradovati opcija „Pebble Mode“ koja omogućava detaljne podatke i procenu pravilnog položaja tela tokom trčanja radi poboljšane performance, tako što se Xiaomi Smart Band 8 prikači na kopču cipele.

Xiaomi Smart Band 8 može da prati i nivo kiseonika u krvi tokom celog dana, kao i otkucaja srca, sna i pulsa, ali i da prati ženski ciklus. Pokrenut najnovijim Apollo 4 Blue Lite čipsetom Xiaomi Smart Band 8 pruža izuzetno korisničko iskustvo. Njegova unapređena baterija od 190mAh omogućava do 16 dana upotrebe uređaja sa samo jednim punjenjem. Osim toga, nova opcija brzog punjenja smanjuje vreme punjenja na samo jedan sat što omogućava korisnicima da provedu više vremena koristeći svoje uređaje, a manje vremena čekajući da se isti napuni. 

Sa 5ATM ocenom otpornosti na vodu, Xiaomi Smart Band 8 pogodan je za korišćenje u različiim sredinama i aktivnostima. Njegov unapređeni dizajn uključuje 1’62” kristalno jasan AMOLED ekran visoke rezolucije u obliku elipse, CORNING GG3 staklo i okvir od NCVM metalne teksture. Korisnici mogu izabrati između Gold ili Graphite Black boje.

Xiaomi Smart Band 8 dolazi sa preko 200 unapred postavljenih dizajna ekrana, uključujući opcije sa temama igra, što korisnicima daje mogućnost personalizacije uređaja prema sopstvenom raspoloženju i stilu. Novi dizajn narukvice nudi različite materijale i dizajne, uključujući karirani, pleteni, kožni, dvostruki kaiš, kao i opcije od nerđajućeg čelika. Samim tim, uređaj se prilagođava različitim prilikama i situacijama, a čak se može transformisati u privezak ili ogrlicu za društvena okupljanja.  

Cena i dostupnost

Xiaomi Smart Band 8 maloprodajna cena iznosi 6.599 dinara i dostupan je kod ovlašćenih partnera.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela