Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » XIAOMI pokrenuo MASTER CLASS kurs mobilne fotografije

Xiaomi je zvanično objavio početak Xiaomi Master Class serije. Novi projekat posvećen obrazovanju okupiće profesionalne fotografe iz različitih oblasti kao što su portreti, ulična fotografija, monohromatska fotografija i slično i omogućiće im da podele svoja iskustva sa širom publikom.

Xiaomi je posvećen proizvodnji kvalitetnih uređaja sa mogućnostima za kreiranje fotografija visokog kvaliteta koji svima obezbeđuju sredstvo za ispoljavanje svoje kreativnosti. U prvoj godini Xiaomi Master Class kursa profesionalni fotografi će podeliti svoja znanja kada je u pitanju fotografija mobilnim telefonom i, što je još važnije, pričati zašto su rešili da se bave fotografijom i kako su pronašli svoj lični stil, sve to u predavanju koje se zove “The Moments That Made Me”.

 

001 xiaomi master clas

 

Prvi stručnjak koji će podeliti svoja znanja je Čarli Klift, koji se bavi fotografisanjem portreta. Okretao je naglavačke izvršne direktore, krio se u policiji, zapalio kuvare u restoranima sa Michelinovim zvezdicama i razgovarao o miru sa dobitnicima Nobelove nagrade – sve u potrazi za sjajnom fotografijom. Njegov cilj  je da ispriča lične priče sa preokretom neočekivanog.

Radi globalno za niz uredničkih i komercijalnih klijenata, a njegovi radovi su objavljeni i izlagani širom sveta. U svom Xiaomi Master Class-u, on će provesti korisnike kroz ceo proces snimanja portreta od inspiracije, pripreme, podešavanja i rada zajedno sa modelom.

Pored onlajn Xiaomi Master Class-a koji će održati Čarli Klift, Xiaomi će takođe biti domaćin nekoliko oflajn događaja koji će publici omogućiti da se sretne sa majstorima licem u lice i uči od njih u imerzivnom  okruženju.

Xiaomi Master Class o uličnoj fotografiji– Pau Klavero
28. oktobar, Sevilja, Španija

Pau je popularni ulični fotograf sa 1,44 miliona pratilaca na YouTube platformi. Uz podršku vlade Sevilje, Pau je snimio više filmova sa Xiaomi 11T Pro. Na ovom Xiaomi Master Class-u, Pau će podeliti svoje iskustvo mobilne ulične fotografije.

Događaj će se održati istovremeno na različitim lokacijama Univerziteta i Višeg kampusa Cámara de Comercio de Sevilla. Xiaomi Master Class će se održati uživo u glavnom sedištu, u kampusu EUSA, koji se nalazi na adresi Calle Placido Fernandez Viagas, a biće strimovan na različitim mestima, uključujući kampus CITE Campus Cartuja, koji se nalazi na adresi Calle Leonardo Da Vinci 7 , i sedište PICE -a, koje se nalazi u Parkue Empresarial Nuevo Torneo C/ Biologia, 12, kao i u različitim teritorijalnim sedištima u provinciji Sevilja.

Xiaomi Master Class o monohromatskoj fotografiji – Alan Šaler

  1. oktobar, Saatchi Gallery, London, UK

Alan Šaler je londonski fotograf koji je specijalizovan za crno-belu fotografiju. Njegova dela su često apstraktna i uključuju elemente nadrealizma, geometrije, visokog kontrasta i stvarnosti i različitosti ljudskog života.

Od projekta „Metropolis” do „Pas, pas, pas” podelio je svoju jedinstvenu perspektivu posmatranja sveta. Ovog puta će prisustvovati našoj izložbi Xiaomi Imagery Awards Saatchi Gallery i održati Xiaomi Master Class o monohromatskoj fotografiji, kao i podeliti „trenutke“ koji su ga učinili fotografom.

Xiaomi Master Class svadbene fotografije –  grupa Dos Más En La Mesa
2. novembar , EFTI škola, Madrid, Spain

Dos Más En La Mesa je grupa koju čine veliki profesionalci u svetu fotografije,  nastavnici i bivši studenti EFTI-ja. Andrea i Bernardina, partneri i osnivači Dos Mas En La Mesa, radili su kao fotografi i kreativni direktori velikih brendova. Imaju veoma prepoznatljiv stil i umetnički senzibilitet. Pod imenom Dos Mas En La Mesa izražavaju svoj unutrašnji svet fotografijom i umetnošću.

Na svom Xiaomi Master Class-u u EFTI-ju, oni će podeliti razlog zašto su izabrali fotografiju i svoje iskustvo sa fotografijom mobilnim telefonom.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela