Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » WeAreDevelopers World Congress 2018 – Mate Rimac dolazi u Beč

On je lider kompanije o kojoj ste čitali mnogo i znate sve o Concept One i C_Two vozilima, te znate da je poznati svetski nestaško Richard Hammond prvi isprobao najbrži električni superautomobil. Znate i ishod. No, i dalje želite čuti nove informacije o podvizima kompanije Rimac iz Hrvatske. Priliku za susret uživo imate već tokom WeAreDevelopers Svetskog kongresa, koji se održava u Beču (16. – 18.5.2018.), gde će osnivač kompanije – Mate Rimac, održati jednosatno predavanje pred 8.000 učesnika, a čiju temu i dalje drži u tajnosti.

 

WAD_kongres_Rimac

 

Kompaniju Rimac mnogi zovu ingenioznim projektom, osobito jer je nastala na Balkanu, prostoru koji tradicionalno nema sluha za vizionare i inovativne ideje. Time uspeh, kompanije koja je ove godine predstavljajući C_Two model na najvećem sajmu automobila u Ženevi, uspela unapred rasprodati cijelu seriju (150 vozila) po jediničnoj ceni između 1.7 i 2.2 miliona eura, postaje ogroman.

Mate Rimac, još od mlađih dana važi za vizionara i radoholičara. Po preseljenju u Hrvatsku (2000. godine, iz Livna, Bosna i Hercegovina), Mate je prvi kredit dobio od oca – u vrednosti od 300.000 kuna. Isti kredit je vratio do zadnjeg novčića već u prvim godinama postojanja kompanije Rimac. Njegova vizija i danas je nedvosmislena, a to znači biti prvi u razvoju superbrzih automobila na električni pogon i biti ozbiljan konkurent na tržištu preciznih elektro komponenti za druge poznate brandove poput Koenigsegga.

Najveći evropski event za programere i IT stručnjake, WeAreDevelopers Svetski kongres 2018., s ponosom najavljuje gostovanje Mate Rimca na glavnom stage-u tokom drugog dana kongresa, gde će u društvu Steve Wozniaka, Josepha Sirosha, Joel Spolksya, John Romera, Ade Rose Edwards i drugih, prenjeti svoju viziju i motivaciju da se upornost isplati bilo gde!

Ukoliko želite čuti predavanje Mate Rimca, za lakše planiranje možete koristiti online agendu kongresa OVDE, ili preuzeti oficijelnu kongresnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

Za sve one koji još nisu preuzeli svoje kotizacije, WeAreDevelopers je pripremio 21% popusta na trenutnu cenu kotizacija, a koji možete aktivirati kodom MEET-RIMAC preko linka https://www.wearedevelopers.com/.

Za grupne kupovine kotizacija možete se obratiti regionalnom uredu WeAreDevelopers sa sedištem u Sarajevu na: sarajevo@wearedevelopers.com

 

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela