Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Vodič za korišćenje mobilnih telefona tokom ceremonije venčanja

Mnogi zaljubljeni parovi odluče da izgovore sudbonosno „da“ dolaskom proleća, baš zbog šarenila boja i generalno veselijeg raspoloženja.

Neizostavni deo svakog venčanja svakako je fotografisanje. Svako od gostiju želi da, na neki način, obeleži trenutak koji mu je poseban i drag.

Ipak, da li ste razmišljali o tome koliko je kulturno koristiti fotoaparate ili mobilne telefone u takvim situacijama? Postoji ona tvrdnja da su pravila tu da bi se rušila, ali se ponekad treba oglušiti o tu tvrdnju i voditi se instrukcijama koje će vas usmeriti na to kako da se ponašate prilikom ovakvih događaja.

 

Vencanje i mobilni telefoni

 

Samsung je napravio vodič za korišćenje pametnih telefona i kamera kada je reč o baš tom za mnoge parove najvažnijem danu.

  1. Izbegavajte da fotografišete tokom ceremonije. Na ovakvim događajima mladenci obično angažuju profesionalnog fotografa za slikanje. Potrudite se da uživate u trenutku, isključite zvuk na svom telefonu i ostavite ga u torbu.
  2. Kraj svečane ceremonije predstavlja pravu priliku za fotografisanje. U ovakvim trenucima preporuka je da koristite Slow Mo opciju vašeg telefona i što duže uživate u trenutku, s obzirom na to da se, prema običaju, tada bacaju konfete, pirinač ili latice cveća.
  3. Svadbeni prijem je pravi trenutak za selfi. U momentu kada mladenci menjaju garderobu ili se fotografišu sa drugim gostima, prava je prilika da selfijem pokažete kako ste se lepo „sredili“ za ovaj događaj i na kakvom se lepom mestu nalazite.
  4. Telefon na stolu? Nikako! Čak iako ste radoholičar, neprihvatljivo je držati telefon na stolu. Savet je da pokušate da se uključite u konverzaciju sa ljudima koji su sa vama za stolom, ili se posvetite hrani i piću.
  5. Trenutak za svadbenu tortu je savršen momenat za fotografisanje. Kako biste napravili najbolju fotografiju, važno je da izaberete pravi ugao, recimo kada su vam mladenci okrenuti leđima, probajte da uhvatite jedinstvenu perspektivu.
  6. Tokom večernjih žurki možete da iskoristite mogućnost fotografisanja pri slabom osvetljenju i uverite se u odličan kvalitet fotografija.
  7. Ako ste uspeli da izdržite do „after partija“, podrazumeva se da ste kamerom „uhvatili“ najzanimljivije trenutke. Ipak, nemojte ih deliti na društvene mreže dok sutradan odmorni ne proverite kakve su fotografije zaista.

Zahvaljujući mogućnosti Slow Motion video zapisa i dvostrukoj kameri od 12 megapiksela, Samsung Galaksi S9 i S9+ mogu biti pravi izbor da, ukoliko ste pozvani na venčanje, napravite uspomene kojih se uvek možete rado setiti.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela