Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Vladimir Popović novi CEO Sage d.o.o. Beograd

Goran Đaković, Predsednik i Igor Pavlica, Generalni direktor kompanije Saga, od 18. februara 2015. godine prešli su na funkciju Savetnika generalnog direktora kao Članovi nadzornog organa Sage. Operativno upravljanje kompanijom preuzeo je Vladimir Popović kao CEO.

Vladimir Popović je rođen u Beogradu 1973. godine, gde je završio Matematičku gimnaziju. Diplomirao je na ETF-u 1997. godine. Vladimir ima više od 17 godina iskustva u međunarodnoj IT industriji. Kompaniji New Frontier Group, čija je Saga članica, priključio se u maju 2012. godine gde je radio na poziciji Direktora prodaje NFG grupe. Od 1. avgusta 2014. godine nalazio se na poziciji Izvršnog direktora prodaje u kompaniji Saga. Oženjen je i otac je dvoje dece. Govori srpski, engleski i nemački jezik.

– Kada smo pre 25 godina počinjali, želeli smo da napravimo ozbiljnu, stabilnu i najuspešniju IT kompaniju u Srbiji u čemu smo bez sumnje uspeli. Za uspešan razvoj svake kompanije neophodno da se ona konstantno menja, prilagođava trendovima na tržištu i upotpunjuje novim ljudima. U Popoviću vidimo snagu koja će Sagu voditi ka 50. rođendanu kao najveću i najuspešniju kompaniju u regionu. – Izjavio je Goran Đaković, Savetnik generalnog direktora.

– Vršeći funkciju Direktora prodaje, Popović je pokazao da deli naše ambicije koje se tiču poslovanja Sage i da će, ne samo održati, već i učvrstiti Saginu lidersku poziciju koju je ona zasluženo stekla tokom 25 godina poslovanja. Zbog toga imamo puno poverenje u Popovićeve sposobnosti da efikasno rukovodi kompanijom Saga – reči su Igora Pavlice, Savetnika generalnog direktora, nakon postavljanja Vladimira Popovića na novu dužnost.

 

Vladimir PopovicO Sagi

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju je 2012. godine Gartner svrstao među 10 najvećih sistem-integratorskih kompanija u tom regionu.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rs i LinkedIn.

 

Saga-NFG-logo-(RGB)-800px

 

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela