Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Veritas prikazao vrhunski sistem za zaštitu podataka

Nova verzija Veritas NetBackup-a modernizuje način na koji poslovni korisnici prave rezervne kopije i vrše povraćaj podataka unutar sopstvene organizacije i u “oblaku”.

Dizajniran sa novim funkcionalnostima za bekapovanje VMWare i drugih virtuelnih mašina

Kompanija Veritas Technologies, svetski lider po tržišnom učešću u oblasti zaštite podataka preduzeća, danas je prikazao Veritas NetBackup 8.1.2 sa značajno unapređenim korisničkim okruženjem koje pojednostavljuje način na koji službenici iz svih delova organizacije mogu bez napora štiti svoje podatke i virtuelna radna okruženja.

 

Veritas_slika

 

Nova verzija 8.1.2 softvera Veritas NetBackup pruža korisnicima najbolju zaštitu podataka u klasi, kao i usavršeno iskustvo korišćenja dizajnirano od strane neprikosnovenog lidera na tržištu. Sa intuitivnim korisničkim radnim okruženjem koje omogućava autorizovanim službenicima kompanije da lako zaštite i nadziru svoje podatke, smeštene unutar organizacije ili u sklopu multi-cloud okruženja, Veritas NetBackup pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti i daje zaposlenima moć da obavljaju važnu ulogu upravljanje podacima u svom sektoru.

“Eksplozija količine podataka i potreba za njihovom zaštitom, kombinovana sa novim tehnologijama, radnim zadacima zasnovanim na mobilnim aplikacijama ponovo oblikuju očekivanja korisnika i podstiču nove zahteve za konzistentnim, ali ipak i personalizovanim iskustvima,” rekla je Džejn Žu, stariji potpredsednik za zaštitu podataka u kompaniji Veritas. “Korisničko iskustvo je jedan od kritičnih prioriteta na koji se danas fokusiramo. Pojednostavljivanje, standardizovanje i objedinjavanje izgleda i načina korišćenja našeg NetBackup korisničkog interfejsa predstavlja prvi korak na tom važnom putovanju.”

Sa novim, modernizovanim interfejsom Veritas NetBackup 8.1.2, svim autorizovanim korisnicima, uključujući bekap administratore, sad je omogućeno da bezbedno pristupaju i upravljaju bekapovanjem i oporavkom kompanijskih podataka uz samo nekoliko klikova, koristeći svoje mobilne uređaje i tako uštede vreme u svakodnevnom operativnom radu. Kroz integraciju sa “Veritas Smart Meter” web servisom, korisnici mogu da lako uoče bilo kakav problem, vide izveštaj o korišćenju kapaciteta i preduzmu poteze kako bi njihove bekap operacije glatko tekle.

Bliskija integracija sa VMware i operativnim okruženjima sledeće generacije

Novi Veritas NetBackup 8.1.2 objedinjuje zaštitu podataka za multi-cloud, virtuelna, fizička i okruženja naredne generacije, sa petabajtnim performansama, a sve preko jedinstvene konzole koja raspolaže svim opcijama. Osmišljen da zaštiti data resurse u tradicionalnim IT okruženjima, kao i u velikim platformama za analitiku podataka, Open Sourcebaze i hajperkonvergirane infrastrukture, NetBackup je sposoban da se izbori sa bilo kojim poslom koji mu savremeni data centar može zadati.

Veritas NetBackup 8.1.2 takođe nudi povećanu funkcionalnost i mogućnost bekapovanja VMware instalacija na nivou čitavog preduzeća, kao i integraciju sa ostalim savremenim radnim infrastrukturama. To je postignuto kroz trenutni pristup sistemima preko novog interfejsa i mogućnosti da izvrši povraćaj pojedinačnog fajla bez posredovanja agenta. NetBackup podržava Hadoop, Nutanix, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, SQLite, HBase i MongoDB.

Zaštita podataka svetske klase – na jednostavan način

Poseban tim dizajnera je oformljen da modernizuje korisnički interfejs NetBackup-a, Veritas-ovog vodećeg rešenja, i kompletnog Veritas-ovog proizvodnog portfojija, sa ciljem da se omogući dobro iskustvo korišćenja za korisnike širom sveta, objedine rezultati raznorodnihtimova, centralizuju informacije o korisnicima i obezbedi visok kvalitet korisničkih iskustava. Pojednostavljujući zaštitu podataka, Veritas može da pomogne korisnicima da ostvare kraće vreme izbacivanja proizvoda na tržište i obezbedi im uslove da se brže adaptiraju na promenljive tržišne uslove.

Tokom protekle godine, Veritas-ovi timovi dizajnera su prikupili povratne informacije od više hiljada korisnika i partnera širom sveta, da bi mogli da razumeju kako to oni koriste Veritas-ova rešenja tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda. Dizajn timovi su inkorporirali ove povratne informacije i doterali radne procese i tokove NetBackup-a kako bi povećali upotrebljivost i pomogli korisnicima da pojednostave sve zadatke bekapovanja i povraćaja podataka.

“Da bismo poboljšali korisničko iskustvo, potrebna nam je mogućnost da brzo zaštitimo, povratimo podatke i dobijemo izveštaje o svojim radnim opterećenjima i podacima,” rekao je Andre O’Brien, menadžer za infrastrukturu i operacije grada Albukerkija. “Pomoću novog interfejsa Veritas NetBackup-a, moći ćemo da ne samo pokrećemo sve ove dnevne operacije lakše i efikasnije, već ćemo takođe omogućiti zaposlenima u različitim sektorima da sami štite svoje podatke i vrše povraćaje podataka iz bekapa, kad god im je to potrebno.”

Integrisani bekap preduzeća u “oblaku” pomoću Veritas CloudPoint 2.1 rešenja

Pomoću nove opcije za automatizaciju u sklopu Veritas NetBackup 8.1.2 rešenja i integracije sa Veritas CloudPoint 2.1 rešenjem za zaštitu podataka zasnovanom na snimcima (snapshots) podataka, organizacijama je postalo lakše i brže nego ikada pre da upravljaju obimnim i složenim okruženjima za zaštitu podataka koje se protežu kroz više “oblaka” i u skladištima lociranim unutar kompanije.

“Poslovni subjekti traže tehnologiju koja im omogućava da pojednostave i glatko bekapuju i vrše povraćaj podataka iz bekapa, gde god da su oni smešteni i prenosi izvesne odgovornosti na same poslovne korisnike” izjavio je Christophe Bertrand, stariji analitičar, Grpa za strategiju preduzeća. “Korisničko iskustvo će imati značajnog uticaja na uspeh ovih inicijativa. Sa novim interfejsom NetBackup-a i strateškom fokusu kompanije na korisničko iskustvo, Veritas omogućava klijentima da štite svoja radna okruženja i vrate ih u funkciju praktično istog trenutka, kad su im potrebni podaci.”

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela