Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Veritas potvrđuje status AWS partnerske mreže

Rešenja za dugoročno zadržavanje podataka omogućavaju organizacima da bekapuju podatke u „oblaku“

Kompanija Veritas Technologies, svetski lider u zaštiti podataka preduzeća i softverski definisanim skladištima podataka, objavila je da su njeni vodeći proizvodi, Veritas NetBackupVeritas Backup Exec, stekli kompetenciju Amazon Web Services (AWS) skladištenja, potvrđujući svoj status naprednog tehnološkog partnera u sklopu AWS partnerske mreže (APN).

Veritasova rešenja NetBackup i Backup Exec sada podržavaju više tipova AWS skladištenja, uključujući Amazon Simple Storage (Amazon S3), Amazon S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA) i Amazon Glacier.

Za organizacije svih veličina koje koriste infrastrukturu „oblaka“ ili razmatraju prelazak na nju, Veritasova vodeća rešenja za bekapovanje  i povraćaj podataka mogu učiniti da upravljanje podacima i zašta podataka na i u sklopu AWS-a budu mnogo lakši. Ovo takođe proširuje Veritasovu posvećenost ubrzavanju usvajanja infrastrukture „oblaka“ od strane organizacija širom sveta.

“Današnja objava proširuje odnos AWS-a i Veritasa, a takođe i korak je ka Veritasovom cilju da organizacijama obezbedi robusna rešenja u „oblaku“ namenjena upravljanju i obezbeđivanju podataka u okruženjima „oblaka“ i u prostorijama kompanija”, rekao je Dejvid Noj, potpredsednik i generalni direktor za upravljanje proizvodima i savezništva u kompaniji Veritas. “Dostizanje AWS Storage Competency statusa pomaže nam da postignemo svoj cilj, a to je da preduzećima olakšavamo primenu dugoročnih strategija za zadržavanje podataka sa jednim od najpouzdanijih iskustava zaštite podataka u „oblaku“.“

 

Veritas-GDPR

 

Veritas je dobio status APN Advanced Technology Partner 2017 godine, kako bi razvio rešenja kojima se klijenti podržavaju prilikom ubrzavanja njihovih inicijativa u vezi s primenom infrastrukture oblaka i upravljanjem podacima. Od tada, organizacije su mogle da iskoriste prednosti Veritasovih rešenja i AWS infrastrukture s ciljem da ubrzaju prelazak na infrastrukuru „oblaka“, a da istovremeno poboljšaju upravljanje aplikacijama i podacima širom hibridnihcloudokruženja.

Danas, sa integracijom Veritas NetBackup i Backup Exec rešenja korisnici mogu da štite podatke i odbrane se od gubitaka koji nastaju prilikom fizičkih ili logičkih grešaka, u situacijama poput pada sistema, aplikacijskih grešaka, ili slučajnog brisanja pri bekapovanju na ili sa AWS-a.

“Prelazimo na okruženje koje je potpuno zasnovano na infrastrukturi AWS oblaka da smanjimo troškove i vreme koje je osoblju potrebno za podršku podataka i aplikacija,” rekao je Aurélien Durand, inženjer za skladištenje i bekapovanje u kompaniji Veolia koja je lider u globalno optimizovanom upravljanju resursima. “Koristeći Veritas NetBackup sa Amazon S3 servisima omogućava nam da to radimo dok štitimo sve naše najkritičnije podatke. Gubitak računovodstvenih ili finansijskih podataka bi imao značajan uticaj na naše poslovanje.“

Osavremenite dugoročno čuvanje podatka uz Veritasovo integraciono rešenje

Nastavljajući sa posvećenošću infrastrukturi oblaka, Veritas je razvio integrisana rešenja za dugoročno čuvanje dostupno u sklopu AWS Solution Space ponude. Ova rešenja omogućavaju kompanijama da modernizuju strategije dugoročnog čuvanja podataka, zaštite podatke poslovnih aplikacija i postignu zagarantovano vreme poslovanja bez zastoja. Rešenja obuhvataju:

  • Moderan bekap data centra pomoću Veritasa i AWS-a – Veritas NetBackup i Cloud Catalyst rešenja su dizajnirana da pomognu organizacijama da uskladište kopije svojih rezervnih snimaka podataka na AWS i to lakše nego pre, a da istovremeno zadrže optimizaciju podatka. Ovo doprinosi da organizacije optimizuju troškove u vezi sa skladištenjem velikih količina podataka u sklopu „oblaka“ i da poboljšaju performanse transfera podataka.
  • AWS za dugoročno čuvanje – Veritas NetBackup softverska i hardverska rešenja koriste AWS da bi bila prvi izbor za skladištenje bekap podataka u infrastrukturi „oblaka“, naročito onih koji su određeni za dugoročno čuvanje.

AWS omogućava skalabilno, fleksibilno i isplativo rešenje za firme počev od početnih do globalnih korporacija. Da bi podržao glatku integraciju i instalaciju ovih rešenja, AWS je ustanovio AWS Competency Program da bi pomogao klijentima da pronađu odgovarajuće partnere za konsultovanje i tehnologije u sklopu APN mreže partnera s dubokim iskustvom i stručnošću u ovoj industriji.

Veritas NetBackup i Veritas Backup Exec su trenutno dostupni na AWS tržnici. Da saznate više ili da steknete iskustvo iz prve ruke u preseljenju i štićenju podataka na AWS infrastrukturi, posetite Veritasov mikro sajt posvećen AWS-u i započnite testiranje Veritas NetBackup-a na ovom linku.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela