Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » UTrenu.com – Web portal koji rešava sve Vaše probleme!

Moler, električar, vodoinstalater i ostali majstori u Beogradu… Na jednom mestu…

Stiglo je leto i vreme je za servis ili popravku klima uređaja koju ste odlagali već par meseci? Želite da angažujete majstora za krečenje i gletovanje? Lakiranje parketa? Majstora za popravku frižidera ili stolara za izradu kuhinje po meri? Možda žellite potpuno da renovirate Vaš dom ili kupatilo?

Ukoliko ste se odlučili za neku od ovih akcija, prva stvar je pronaći dobrog majstora za taj posao. Kako pronaći dobrog majstora? Evo nekoliko načina, sa prednostima i manama koje oni nose:

Preporuka od prijatelja

Vaši prijatelji su krečili stan i majstor koga su angažovali je fenomenalno uradio posao. Znate da je moler fin, ljubazan da im nije napravio nered i da je uradio posao onako kako su želeli. Stan je savršeno okrečen. Cena je bila korektna. Uzeli ste broj ali je majstor zauzet do avgusta. Dakle, imate uvid u kvalitet rada iz „prve ruke“, ali ne znate da li je slobodan. Naravno, ukoliko Vaš prijatelj nije izgubio broj telefona.

 

U-Trenu

 

Sačuvali ste poneki flajer od majstora, koji je završio u Vašem poštanskom sandučetu

Na flajeru su uglavnom napisane sve potrebne informacije, cene usluga, kontakt telefon tako da možete da proverite dostupnost vodoinstalatera,električara (ili drugog majstora koji Vam je potreban). Ali, nemate uvid u kvalitet njihovog rada tj ne znate utiske prethodnih klijenata. Izbor je ograničen na flajere koje ste sačuvali.

Listanje oglasa i pozivanje majstora

Listanje oglasa, pozivanje majstora, „misteriozne cene“. Imate veliki izbor, nemate uvid u kvalitet tj. utiske prethodnih klijenata. Češto majstori kažu da će cenu odrediti na licu mesta. Pozivanje oduzima dosta vremena, i na kraju više ni ne znate koga ste zvali i šta je ko rekao.

Specijalizovane firme

Garantuju kvalitet urađenog posla, vreme i rok kada će posao biti obavljen. Međutim, ovo je često dosta skuplja opcija.

Koristite portal utrenu.com da pronađete adekvatnog majstora

Portal utrenu.com Vam omogućava da pošaljete zahtev i na osnovu njega dobijete ponude od više različitih majstora. Ponude Vam šalju majstori koji mogu obaviti posao. Ponude sadrže cenu i propratnu poruku. Možete da uporedite cene, kao i da pregledate profile majstora i pročitate utiske od prethodnih korisnika. Ovaj portal je potpuno besplatan za korisnike. Pored majstora, na portalu možete da pronađete i arhitekte, dizajnere enterijera, servise za selidbe, pranje tepiha i brojne druge pružaoce usluga, koji Vam mogu zatrebati.

Komentar korisnika za majstora na portalu utrenu.com

„Izvrstan majstor i pre svega jedan veoma elokventan i kulturan čovek. Majstori umeju da budu naporni i teški. Ali ovog majstora nisam ni osetila u svom domu za sve vreme njegovog rada. Toplo i iskreno ga preporučujem. Odavno nisam bila zadovoljna sa nečijim uslugama.Sve pohvale i najviša ocena za Ivana.“

Za koju god opciju da se odlučite, pre angažovanja majstora, uverite se da će posao biti urađen, da nećete pretplatiti uslugu, da kvar neće biti površno otklonjen. Uvek pitajte za cenu pre početka rada. Raspitajte se o svim detaljima i na kraju, odlučite se za najbolju ponudu.

 

 

 

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela