Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » U robnoj kući IKEA Beograd počinje prodaja nameštaja za gejmere

Nova kolekcija nameštaja koju je IKEA razvila u saradnji s brendom Republic of Gamers (ROG) biće dostupna u robnoj kući IKEA Beograd i onlajn od početka oktobra. Novi asortiman za gejmere, sa 29 proizvoda, pomoći će u kreiranju potpuno personalizovanih rešenja koja će se lepo uklopiti u dom, ali i povećati gejmerske performanse.

 

IKEA kolekcija za gejmere 7

 

IKEA želi da stvori bolji svakodnevni život za mnoge ljude – kao i mnoge gejmere među njima. Udružili smo se s pravim ekspertom u svetu video-igara, koji poseduje sveobuhvatno znanje o gejming industriji i želi da pronađe nove načine savršenog uklapanja gejminga u dom. Tako smo kombinujući najbolje iz IKEA i ROG sveta, demokratizovali gejmersko iskustvo i osmislili funkcionalne i cenovno pristupačne proizvode, kao i kompletna rešenja za gejmere. Nadamo se da će brojni gejmeri u Srbiji sada moći da kreiraju okruženje za igru prema sopstvenim željama“, rekao je Strahinja Urošević, direktor robne kuće IKEA Beograd.

Nova kolekcija, namenjena PC igračima, obuhvata nameštaj poput gejmerskih stolova, stolica i fiokara, kao i dodatnu opremu, odnosno držače za šolje, nosače kabla miša, jastuk za vrat i lampe u obliku prstena. U kolekciji će se naći stolovi i stolice različitog cenovnog ranga, kako bi se zadovoljile potrebe različitih ciljnih grupa.

Gejmeri širom sveta poznaju i vole brend ROG i imaju poverenje da će na tržište doneti najuzbudljivije gejmerske inovacije. Novo partnerstvo sa stručnjacima iz kompanije IKEA omogućiće nam da pronađemo nove, zanimljive načine da gejmerima omogućimo da maksimalno uživaju svom domu“, rekao je Kris Huang, generalni direktor poslovne jedinice ASUS-a za gejmersku opremu i prateći asortiman.

Cela kolekcija sadrži pet potkategorija proizvoda: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE and HUVUDSPELARE. Dok su svi UPPSEL proizvodi nastali u bliskoj saradnji sa ROG-om, podbrendom ASUS-a, ostatak serije je razvila IKEA na osnovu uvida i znanja stečenih u ovoj saradnji kako bi proširila celokupnu ponudu i zadovoljila različite potrebe igrača u pogledu funkcije.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela