Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Treći broj novog tehnološkog časopisa od danas dostupan u Srbiji

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je od danas u Srbiji dostupan treći broj časopisa „IRT 3000 AДРИА“ – vašeg novog vodiča kroz svet inovacija, razvoja i tehnologije. U ovom izdanju pripremili smo za vas mnoštvo uzbudljivih i informativnih sadržaja koji će vas držati korak ispred najnovijih trendova.

U ovom broju donosimo vam najnovije tehnološke vesti iz Srbije, koja je u poslednje vreme sve više prepoznata kao značajan faktor tehnološkog razvoja u regionu, i kroz ove vesti ćemo vam približiti najnovija dostignuća srpske tehnološke zajednice.

Osim toga, možete pročitati i zanimljive tekstove vezane za trendove u metalnoj industriji i industriji nemetala. Saznaćete kako se ove industrije prilagođavaju novim tehnološkim izazovima i inovacijama, te kako se razvijaju kako bi ostale konkurentne na globalnom tržištu.

Naravno, nismo zaboravili ni našu uobičajenu ponudu informacija o inovacijama i tehnološkim rešenjima u firmama i njihovim razvojnim projektima. Pratimo najnovije trendove u svetu tehnologije i delimo sa vama priče o kompanijama koje postavljaju nove standarde i otvaraju vrata ka budućnosti.

Ali to nije sve! U trećem broju „IRT 3000 AДРИА“ časopisa imate priliku da pročitate intervjue sa kandidatkinjama za inženjerku godine. Ove mlade i talentovane žene su izuzetni primeri uspešnih žena u STEM poljima i predstavljaju inspiraciju za sve nas.

Ne propustite treći broj časopisa „IRT 3000 AДРИА“ – Budite spremni da se inspirišete, da saznate šta je novo u svetu tehnologije i da se povežete sa istomišljenicima. Ukoliko želite biti korak ispred drugih, ovaj časopis je pravi izbor za vas. Više informacija možete pronaći na zvaničnom web portalu https://emagazine.irt3000.com/srb/ ili putem emaila office@irt3000.com preko koga možete i obezbediti svoj lični primerak!

Vidimo se na stranicama trećeg broja „IRT 3000 AДРИА“ časopisa!

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela