Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » The Division 2 je „Looter-Shooter“ kakav igrači zaslužuju

Dugo očekivani nastavak jedne od najboljih igara iz tzv. „looter-shooter“ žanra – The Division, je konačno stigao donoseći uzbudljivo, grafički impresivno igračko iskustvo, koji je odlično optimizovano za PC. Ubisoftov studio, Massive Entertainment je blisko sarađivao sa AMD-om kako bi najnovija verzija njihovog fenomenalnog grafičkog endžina – „Snowdrop“ koristila najnaprednije grafičke tehnologije i API-e kao što je DirectX 12, omogućavajući uglađeno igranje na svim kategorijama PC hardvera, uz izvanredne performanse na Radeon grafičkim karticama i Ryzen procesorima.

 

Division2-1080x1080

 

Zahvaljujući upotrebi DirectX 12 grafičkog API-a, i optimizovanosti AMD-ove grafičke arhitekture za API-e niskog nivoa kao što su DX12 i Vulkan, The Division 2 bez problema ostvaruje 1080p60 performanse, uz najviše detalje, veća na pristupačnim AMD Radeon RX 570/580 karticama, dok je za 1440p60 Potrebna RX Vega 56/64.

The Division 2 dolazi sa punom podrškom za AMD-ovu Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju, zahvaljujući kojoj postapokaliptični svet u kome se radnja igre zbiva, postaje još impresivniji i živopisniji.

Multi-Core optimizacija Snowdrop grafičkog endžina pomera granice iskorišćenosti procesora pri zadacima opsluživanja GPU-a i omogućavajući uočljiva ubrzanja konfiguracijama sa više od četiri procesorska jezgra/niti.

Sa meta-kritičkom ocenom od 82 i sa izuzetno pohvalnim recenzijama, kako kritičara, tako i samih igrača, The Division 2 se nedvosmisleno nametnuo kao najbolji „looter-shooter“ naslov, trenutno.

Najlepše od svega je što kupci određenih AMD grafičkih kartica i procesora, kod odabranih zvaničnih partnera, dobijaju The Division 2 na poklon, kroz kampanju „Raise the game fully loaded„.

Za najbolje igračko iskustvo, na Radeon grafičkim karticama, AMD je izbacio Radeon Adrenalin 2019 drajvere optimizovane za The Division 2.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela