Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Super brza i veoma izdržljiva SD kartica

Bez dobre SD kartice nema komfornog rada sa mobilnim uređajima, ali ni brzog transfera podataka. Upravo zbog toga prilikom izbora SD memorijske kartice treba obratiti pažnju aposlutno na svaku sitnicu i naravno brend koji potpisuje istu(e). Ako nas pitate mi biramo Samsung-ove memorijske kartice i to iz više razloga: brze su, otporne su na većinu spoljnih uticaja i maksimalno su kompatibilne sa najrazličitijim gedžetima i platformama. Mi vam danas predstavljamo jednu memorijsku karticu ovog proizvođača čija je oznaka – SDHC 16GB MB-SSAGA/EU za koju verujemo da će vas u pogledu performansi ostaviti bez daha.

 

sd2

 

Radi se o kartici klase 6 otpornoj na padove, potrese, prolivanje tečnosti i zračenja. Idealno je rešenje za fotografe, grafičare i sve korisnike koji brzo, lako i bezbedno žele da prenesu svoje dragocene informacije sa jedne lokacije na drugu. Proizvođač kod ove kartice posebno skreće pažnju na njenu brzinu čitanja podataka koja ide do 24MB/sec., dok brzina upisa nije manja od 6MB/sec. Testirana kartica teži svega 2 grama i odlično podnosi i jako visoke i veoma niske temeprature (-40°C do +85°C).

Kao što joj sam naziv kaže raspolaže skladišnim kapacitetom od 16GB, međutim na tržištu je moguće naći njene verzije od 4GB do 32GB. Za ono što nudi i cena joj je sasvim korektna, pa ako ste u potrazi za snažnom i izdržljivom SD karticom od SDHC 16GB MB-SSAGA/EU nećete naći bolju – bar ne kod nas. Cena (sa PDV-om): 1.430,00 dinara.

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela