Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Stižu sjajne vesti za sve ljubitelje Ananas online šoping mola

Ukoliko želite nešto skuplje, a ne želite da ispraznite celokupan budžet odjednom, Ananas nudi rešenje.   Od sada, svoju kupovinu možete platiti i na rate uz Intesa platne kartice. Bezbedno, brzo i super jednostavno.

Ukoliko se odlučite za kupovinu na rate, potrebno je da vaša porudžbina bude u minimalnom iznosu od 12 000 dinara, dok je maksimalan broj mesečnih rata 6. Pripreme za letovanje, opremanje stana, bašte, pokloni….sve su to investicije koje se lakše prebrode kada ih platite na rate.

Ali tu nije kraj novostima iz Ananasa. Ananas brine potrebama svih naših kupaca! Baš zato od nedavno je omogućeno plaćanje i pravnim licima. Ukoliko želite da opremite svoj poslovni prostor svoju porudžbinu možete da platite i poslovnom karticom. Brzo, efikasno i jednostavno.

Plaćanje na rate Intesa platnim karticama i biznis karticama su novina na našoj ananas.rs platformi, ali ne zaboravite našu standardno brzu i pouzdanu dostavu – ako poručite bilo koji proizvod s oznakom „a direkt“ porudžbina vam stiže već narednog radnog dana. A uvek možete da odaberete da li će vam paket stići na kućnu adresu, na Ananas paketomat u okviru NIS benziskih pumpi ili na kafić, prodavnicu, menjačnicu u vašem komšiluku.

Bogat asortiman, brza i pozdana dostava, više načina plaćanja i mnoštvo akcija i sniženja – samo su neki od razloga da odmah posetite ananas.rs!

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela