Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Stižu ekskluzivne teme za HONOR 90 telefon

Globalni tehnološki brend HONOR predstavlja besplatne i ekskluzivne pozadine i teme za HONOR 90 seriju koje su dostupne preko HONOR Themes aplikacije. Ove nove funkcije izražavaju svačiji stil, nudeći korisnicima priliku da personalizaciju telefona podignu na viši nivo.

Sa izvanrednom kamerom od 200MP i ekranom od milijardu boja, HONOR 90 serija je redefinisala iskustvo pametnog telefona. Proslavljen kao moćno kreativno sredstvo za snimanje i deljenje pozitivnog „vajba”, omogućava korisnicima da iskoriste svaki dragoceni trenutak. Kompanija HONOR ide korak dalje sa lansiranjem besplatnih, ekskluzivnih tema i pozadina, dizajniranih da dodatno poboljšaju korisničko iskustvo.

Nove funkcije uključuju i prelepe svetleće teme, romantic moon phase i funkciju Always-On ekrana (AOD), koje čine savršenu kombinacija estetike i lične ekspresije korisnika. Takođe, postoji niz tema sa međunarodnog takmičenja u umetničkom dizajnu i AIGC pozadine – HONOR Talents koje je organizovala kompanija HONOR, a inspirisane su HONOR 90 uređajem.

„U kompaniji HONOR razumemo važnost individualnosti. Verujemo da vaš pametni telefon treba da bude produžetak vaše ličnosti, a ne samo uređaj”, rekao je Bruce Huang, generalni menažer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija. „Zato smo uzbuđeni što možemo da obezbedimo ove moderne, besplatne teme i pozadine koje će omogućiti našim korisnicima da dodatno personalizuju svoj HONOR 90.”

Zaronite u HONOR teme i otkrijte mogućnosti personalizacije za svoju HONOR 90 seriju. Ispoljite svoj lični stil, uhvatite pozitivan „vajb” i napravite svoj unikatni uređaj.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela