Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » SteelSeries postaje partner The International Dota 2 šampionata

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas zvanično postaje partner The International Dota 2 šampionata, najvećeg esports turnira na svetu.

Kao zvanični brend The International Dota 2 šampionata, SteelSeries će svim takmičarima obezbediti svoju renomiranu kolekciju miševa, tastatura, slušalica i ostale opreme, i aktivno učestvovati u aktivnostima ovog spektakularnog esports događaja. Za sve posetioce i navijače, SteelSeries će biti na licu mesta, u Bukureštu, Rumuniji, gde će promovisati svoj brend, uz pokriće događaja na Twitch.TV/SteelSeries i SteelSeries.com/blog, kao i hajlajte na Instagramu i Twitter-u. Pored toga, SteelSeries će predstaviti QcK Prism XL, novu ekskluzivnu The International Dota 2 Championships podlogu za miša, koja će se prodavati tokom turnira. Više o tome na steelseries.com.

1 QcK-Prism-xl_Dota2_rival5

Iako do danas nije bio zvaničan partner turnira, SteelSeries je uvek bio deo The International šampionata, i to kao sponzor najboljih timova na svetu. Za deseti jubilarni The International šampionat, SteelSeries će ponovo biti partner ekipe Red Bull OG, dvostrukih The International šampiona, a sada i ekipe T1, jedne od najpoznatijih esports organizacija na svetu.

Partnerstvo sa The International šampionatom je još jedno sjajno dostignuće u dvadesetogodišnjoj karijeri originalnog esports brenda. Sa SteelSeries opremom, profesionalni esportisti su osvojili veću novčanu sumu na esports turnirima nego sa bilo kojim drugom brendom. Početkom godine, SteelSeries je najavio novo partnerstvo sa T1 Entertainment & Sports, kao i Mercedes-AMG Petronas Esports Team, esports ekipom Mercedes-AMG Petronas Formula 1 tima.

U 2021. godini, SteelSeries je predstavio Prime, kolekciju periferija namenjenu esportistima. Prime serija nudi kolekciju ultra-laganih, kompaktnih miševa i nove Arctis Prime slušalice, koje pružaju izuzetan kvalitet, komfor i besprekoran zvuk. Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih esportista, Prime ima samo jedan cilj: pobedu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela