Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Star Control: Origins obeležava početak uzbudljive jeseni za PC igrače

Sa dolaskom prvih jesenjih dana, stižu i prvi igrački naslovi koji će obeležiti veoma veoma „vrelu jesen“ pred nama. Ako sve igre budu tako dobre i tako zabavne kao što je, po većini recenzija na Steamu, slučaj sa Star Control: Origins, onda se u napred možemo zabrinuti za veliki broj (ne)opravdanih izostanaka iz škole u ovom polugodištu.

 

Screenshot_336

 

Star Control:Origins je prelepa igra koja omogućava igraču da preuzme poziciju kapetana prvog i jedinog zemaljskog međuzvezdanog svemirskog broda. Misija je spasavanje čovečanstva od iskonske vanzemaljske pretnje – po svaku cenu i na sve načine moguće. Igrač će istraživati galaksiju, pronalaziti nove svetove i civilizacije i boriti se protiv neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca.

AMD je blisko sarađivao sa razvojnim timom Star Control-a, kompanijom Stardock Entertainment, kako bi pomogao uspešnu implementaciju najnaprednijih grafičkih tehnologija i omogućio glatko i živopisno igranje nove igre na sam dan njenog lansiranja.

Pored odličnog igračkog ugođaja od prvog dana raspoloživosti Star Control-a, igrači mogu očekivati kontinualno unapređenje mogućnosti i performansi ove sjajne igre. Ono što do kraja godine stiže jesu podrška za grafičke API-je niskog nivoa: DirectX12 i Vulkan, kao i AMD-ovu FreeSync 2 HDR tehnologiju. Entuzijaste i ljubitelje testiranja hardvera će pogotovo obradovati to što će sa budućim nadogradnjama Star Control dobiti i mogućnost benchmarkovanja PC-a.

Inače, kupci odabranih Radeon RX grafičkih kartica kod eksluzivnih AMD retail partnera, dobijaju fenomenalni Star Control: Origins na poklon! Uz ovu igru, stižu još dve ništa manje fantastične – Strange Brigade i Assassin’s Creed Odyssey.

Lansiranje Star Control Origins-a na Steam servisu, prati i izbacivanje najnovije verzije grafičkih drajvera za Radeon GPU-ove koji su dostupni sa AMD-ove zvanične stranice.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela