Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Štampač za profi fotografije

Epson predstavlja najnoviji model profesionalnog foto štampača, SureColor SC-P800. Ovaj štampač je idealan za profesionalne fotografe i umetnike jer štampa fotografije superiornog kvaliteta i boja koje su verne originalu, uz fine gradacije i tonove. Ovaj A2 model takođe dolazi sa opcijom za ubacivanje rolne papira, što znači da fotografi i umetnici sada mogu jednostavno kreirati fantastične otiske na većim formatima poput banera.

 

SureColor-SC-P800-Picture-8

Ovaj profesionalni štampač daje postojane fotografije visokog kvaliteta koje se mogu prodavati, izglagati, ili uključiti u umetnikov portfolio. Model SC-P800 se takođe može koristiti za izradu dokumenata kao što su sinopsisi,prezentacije i nacrti.

Ovaj štampač koristi Ultrachrome HD mastilo koje pripada novom setu mastila u devet boja, koje je prvi put korišćeno kod A3+ foto štampača SC-P600. Pomenuti set mastila daje širok spektar boja i najintenzivniju crnu boju na tržištu1, što znači da korisnici mogu štampati fotografije preciznih boja i gustih crnih nijansi. Štaviše, ova mastila pokazuju još boju otpornost na izbleđivanje, što znači da će otisci bit još trajniji i postojaniji.

Model SC-P800 je naslednik uspešne Stylus Pro38xx serije foto štampača i ujedno je i prvi i jedini desktop štampač A2 formata na tržištu sa opcijom za ubacivanje rolne papira. Ovo ga čini idealnim za fotografe i umetnike koji žele da štampaju velike panoramske fotografije na nestandardnim formatima kao što su baneri i slikarska platna.

Ovaj model je veoma jednostavan za korišćenje zahvaljujući velikom broju dodatnih funkcija. U pitanju je jedini proizvod na tržištu koji poseduje displej osetljiv na dodir dijagonale 2.7 inča3, koji pomaže koirnsicima da jednostavno prebacuju režime za štampu na različitom tipu medija, kao i da prate status štampe.

Tri fioke za pepir, uključujući i prednju koja je namenjena za fine papire, olakšavaju ubacivanje papia i jednostavno prebacivanje na različite formate. Ovaj štampač koristi ketrtridže za mastila zapremine 80ml, što ga čini idealnim za velike obime i ređu zamenu mastila.

Štampač je moderno dizajniran i zauzima najmanji prostor za jedan A2 štampač2, što znači da se može lepo smestiti u domove i studija gde je prostor relativno ograničen.

Napredne opcije za povezivanje daju modelu SC-P800 dodatnu fleksibilnost. Ovi je prvi  štampač A2 formata sa Wi-Fi konektivnošću2 za jednostavno bežično štampanje iz bilo koje prostorije u domu ili studiju. Model SC-P800 takođe podržava Epson Connect za jednostavno mobilno štampanje sa velikog broja uređaja, uključujući tablete, PC računare i pametne telephone. Takođe možete štampati fotografije sa izabranog uređaja bez bežične konekcije zahvaljujući Wi-Fi Direct opciji.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela