Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Srpska kompanija “TEHNOLOŠKO PARTNERSTVO” u finalu prestižnog svetskog tehnološkog startap takmičenja

Upravo su objavljeni finalisti prestižnog tehnološkog startap takmičenja “Extreme Tech Challenge CES 2023”, koje će se održati 5. i 6. januara tokom sajma CES u Las Vegasu, a kompanija Tehnološko Partnerstvo iz Beograda je jedna od finalista u kategoriji Web3!

 

ces 1

 

Extreme Tech Challenge (XTC) je neprofitna organizacija koja stoji iza najvećeg svetskog startap takmičenja koje ima za cilj da pomogne startapima da promene svet na bolje.

“Oduševljeni smo što možemo da objavimo da smo među stotinama prijava u više od 40 zemalja izabrani u finaliste za Extreme Tech Challenge CES 2023!” – Izjavio je Sava Živanović, generalni direktor kompanije Tehnološko Partnerstvo i dodao “Top 8 preduzetnika iz četiri različite vertikale – Digital Health, Fintech, Sustainable Smart Cities i Web3 – predstaviće svoje inovacije uživo na bini CES-a u Las Vegasu 5. i 6. januara, a za nas je velika čast da su prepoznali naš kvalitet i da smo smo baš mi u finalu!”

Tehnološko Partnerstvo učestvuje sa inovativnom sistemom za plaćanje i kupovinu putem mobilnog telefona KÖPA (Šopa). KÖPA sistem predstavlja novu generaciju rešenja za mobilno plaćanje, koje u jednoj platformi objedinjuje sve prodajne kanale i sve oblike poslovanja, a uz sve to, jednostavnost i sigurnost kupovine podiže na viši nivo!

www.tp.rs

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela