Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Spremni za bitku sa novom GeForce GTX 950 grafičkom kartom

Za samo tri godine, broj MOBA gejmera se udvostručio na 80 miliona. Vrednost eSports industrije je sada procenjena na 612 miliona dolara . Gorišnje se održava više od 2.100 MOBA turnira. Međunarodno prvenstvo u Dota 2 održano prethodnog meseca, sa nagradnim fondom od 18,4 miliona dolara, je među najskupljim sportskim događajima na planeti.

MOBA je mejnstrim. A GTX 950 donosi MOBA gejmerima onaj nivo igre koji samo profesionalci mogu da priušte.

 

 

GeForce GTX950_01

 

 

Pobednik se postaje u deliću sekunde

Ako igrate zahtevne igre kao što su Dota 2League of Legends i Heroes of the Storm, potrebno je da vidite i odreagujete prvi na akciju.  “Brza reakcija je ključna,” izjavio je Alexander “Abaxial” Haibel, glavni trener brazilskog eSports tima INTZ. “Od velikog značaja je da moj tim igra na sistemima visokih performansi koji to omogućava.”

Zbog toga je NVIDIA dizajnirala GPU specijalno namenjen takmičarski nastrojenim MOBA igračima. Prošlog meseca, na primer, eSports sportisti su se takmičili za deo multimilionskog nagradnog fonda na sistemima podržanim specijalno odabranim NVIDIA GeForce GTX GPU-ovima i G-SYNC displejima.

GTX 950 je igrački GPU visokih performansi koji pruža neverovatan nivo odziva MOBA gejmerima. Pored sirovih performansi, kada koristite GeForce Experience sa vašim novom GTX 950 grafičkom karticom, možete optimizovati vašu igru i podesiti sistem za smanjenu latenciju. Reč je o moćnoj kombinaciji koja gotovo upola smanjuje vreme odziva samo jednim klikom miša na akciju na ekranu.

 

Podelite vašu pobedu uz pomoć GeForce Experience

MOBA igre su timski sport gde deljenje ima veliki udeo u zabavi. Sledećeg meseca stižu i nove funkcije GeForce Experience softvera a kod nas ćete imati rani pristup beta verziji koji će deljenje vaše pobede sa drugim korisnicima učiniti jednostavnijom i boljom nego ikad do sad.

Dve bitne novosti: gejmeri će moći da snimaju i uploaduju video materijale na YouTube-u i emituju ih na Twitch uz jednostavan pristup. Pored toga, GameStream Co-op omogućava gejmerima da strimuju svoju igru preko interneta sa prijateljima kako bi je zajedno igrali, baš kao da sede jedan pored drugog.

 

Gejming počinje ovde

Ukoliko vam je potreban novi GPU za igranje najnovijih naslova brže nego na većini moćnih konzola, trebalo bi da krenete od GeForce GTX 950.

Zasnovan na Maxwell-u, najnaprednijoj GPU arhitekturi na svetu, GTX 950 u većini igara pruža trostruko veće performanse u odnosu na naš GeForce GTX 650. Tako možete igrati najnovije igre u 1080p HD rezoluciji na glatkih 60 frejmova po sekundi. A uz duplo veću energetsku efikasost u odnosu na prethodnu generaciju, kartica ostaje hladna i tiha čak i kada se igra zagreje.

Zgrabite svoj GeForce GTX 950 i GeForce Experience i bićete u mogućnosti da snimate, strimujete i podelite svoju igru sa prijateljima ili sa svetom, a sve to putem Twitch.tv sa samo jednim klikom.

Preporučena maloprodajna cena GeForce GTX 950 grafičke kartice je 22.300 dinara i dostupna je odmah, širom sveta. Krenite odavde.

 

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela