Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Spremni dočekajte septembar uz slušalice visokog kvaliteta zvuka

Sinonim za nove početke je dobro raspoloženje koje nosimo sa odmora, a naravno i veliki broj obaveza i zadataka koji nas čeka. Ono što svako od nas traži jeste dodatni podstrek kako bi sa elanom obavili sve što nam stoji zapisano u planerima i dnevnim rasporedima. Muzika je idealan izbor, a gedžeti koje možete odabrati dolaze iz kompanije Huawei. U pitanju su nove Huawei FreeBuds Pro 2, slušalice kristalno čistog zvuka i sofisticiranog dizajna, uveliko poznate Huawei FreeBuds Lipstick slušalice prefinjenog izgleda kao i Huawei FreeBuds 4, koje su lagan i praktičan saputnik u svim aktivnostima.

 

huawei freebuds pro 2 - 3

 

Moderan i efektan dizajn

Huawei FreeBuds Pro 2 dolaze u tri boje – plavoj, srebrnoj i beloj, što ih čini lako uklopivim uz svaku boju odela ili kombinacije za trening. Takođe, elegantne linije čine da ove slušalice izgledaju poput luksuznih aksesoara sa modnih pista, što je veliki plus uzimajući u obzir da je kod ovakvih uređaja drugih proizvođača često fokus samo na funkcionalnosti. Izgled je ono što posebno ističe Huawei FreeBuds Lipstick, sa kućištem sa crno – zlatnim detaljima, i slušalicama crvene boje. Huawei je uzeo u obzir potrebe svojih korisnika i napravio slušalice koje uzimaju najbolje od oba sveta – funkcionalnost je na visokom nivou a estetika ih čini uvek prepoznatljivim.

Uz futuristički premaz koji Huawei FreeBuds Pro 2 imaju, kompaktan dizajn slušalica i kućišta koje ih ujedno i dopunjava predstavljaju odličan i lako prenosiv izbor. Lagane poput vazduha su i Huawei FreeBuds 4, koje su zbog ergonomskog dizajna veoma udobne za nošenje, nevezano za priliku u kojoj se nalazite. Bilo da ste na treningu gde trčite ili dižete tegove, u sobi učite na krevetu ili za radnim stolom ili ste izašli da prošetate nakon napornog dana, slušalice će čvrsto stajati nezavisno od položaja tela, kao i oblika uha.

Zvuk visoke rezolucije

Kada se nađete u kancelariji nakon opuštanja na plažama svetskih destinacija, često vas dočeka velika količina mejlova i različite dokumentacije koja se nagomilala tokom odmora. Sve aktuelne Huawei bežične slušalice poseduju opciju aktivnog uklanjanja šuma pa vam samim tim okruženje neće smetati i bićete fokusirani na posao, uz umirujuće note nekih džez melodija. Takođe poništavanje šumova tokom poziva predstavlja jako korisnu opciju, čime ništa neće stati na put bitnim razgovorima. Muziku koju slušate možete prilagoditi vašem ukusu i situaciji, pa ćete samim tim lakše postići da se motivišete za radni dan ili uspavate. Hi-Res zvuk je garancija fenomenalnog muzičkog iskustva uz bilo koje Huawei slušalice.

Ono što će posebno oduševiti korisnike koji igraju video igre ili vole da gledaju filmove jeste sinhronizacija zvuka i slike. Nema kašnjenja a doživljaj ostaje dosledan, pa ćete opuštenije uživati u različitom tipu sadržaja.

Praktične funkcije Huawei slušalica

Huawei slušalice imaju mogućnost povezivanja sa dva uređaja u isto vreme putem Bluetooth-a, kao i automatsko povezivanje čime olakšavaju funkcionisanje, pa nema nezgodnog međusobnog povezivanja uređaja. Gestovne komande su ono što će vam olakšati pozive u pokretu ili slušanje muzike tokom šetnji do posla, moći ćete da se javite, pojačate ili smanjite jačinu zvuka a da ne dodirujete telefon. Konzistentan audio doživljaj koji Huawei slušalice pružaju ih čini nezamenljivim saputnikom za nove poslovne ili studentske pobede.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela