Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Specijalna akcija do kraja godine – uz Huawei Watch GT 4 dobijate na poklon i Huawei FreeBuds SE 2

Najnovije istraživanje koje je sproveo Huawei pokazuje da čak 91% Evropljana želi da usvoji barem jednu zdravu naviku. Ako ste jedan od njih, i želite da u novu godinu zakoračite zdraviji, u boljoj formi, odmorniji i sa manje stresa, Huawei je pripremio specijalnu akciju koja traje do kraja godine – uz kupovinu pametnog sata Huawei Watch GT 4, na poklon dobijate i slušalice Huawei FreeBuds SE 2.

Naime, kako je pokazalo Huawei istraživanje na uzorku od 8.000 ispitanika uzrasta od 18 do 64 godine iz osam evropskih zemalja (Bugarska, Nemačka, Italija, Poljska, Rumunija, Španija i Turska), 72% Evropljana potvrdilo je da ima problema sa motivacijom kada je reč o održavanju zdravog stila života. Zbog velikog broja obaveza često zaboravljamo da vodimo računa o svom fizičkom, ali i mentalnom zdravlju, a Huawei Watch GT 4 donosi brojna pametna rešenja koja će vam pomoći da u novoj godini odvojite više vremena za sebe.

Naime, zbog užurbanog tempa svakodnevnog života često nam se čini da pored poslovnih obaveza ne stižemo da odvojimo vreme za drage ljude, rad na sebi, odmor i zabavu. Svake godine obećavamo sebi da ćemo unaprediti svoje veštine organizacije i pronaći vreme za sve što nam je važno, ali nam je često potrebna dodatna pomoć kako bismo to i ostvarili. Huawei Watch GT 4 nudi vam mogućnost da organizujete svoj raspored i spisak obaveza, i da su vam sve bitne informacije uvek na dohvat ruke – potrebno je samo da ga sinhronizujete sa svojim telefonom, a taj proces je izuzetno praktičan i intuitivan, budući da je Huawei Watch GT 4 jedini pametni sat kompatibilan i sa Android i sa iOS uređajima.

Ukoliko pak u novoj godini želite da ostanete u dobroj formi ili ostvarite još bolje fitness rezultate, Huawei Watch GT 4 biće vam savršeni lični trener koji će vas voditi ka cilju iz nedelje u nedelju. Stay Fit aplikacija za precizno merenje kalorija, Activity Ring koji vam pruža uvid u fitnes rezultate i ukupnu fizičku aktivnost i preko sto različitih sportskih režima za navođene treninge samo su neke od inovacija koje će vam pomoći da u 2024. godini dođete do željenih rezultata i usvojite nove sportske navike.

Kako se uvek bolje trenira uz omiljenu plejlistu, Huawei FreeBuds SE 2 predstavljaju idealan dodatak za još bolje sportske rezultate. Ove bežične slušalice donose i do 40 sati zvuka bogatog detaljima, i to u izuzetno kompaktnoj kutijici, u dve osvežavajuće, zimske nijanse – Ceramic White i Isle Blue. Takođe, IP54 otpornost na prašinu i prskanje garantuje da će ove slušalice uvek moći da vas isprate na treningu, čak i na otvorenom.

Huawei Watch GT 4 i Huawei FreeBuds SE 2 predstavljaju savršenu kombinaciju gedžeta koja će vam pomoći da ostvarite svoj pun putencijal, zato iskoristite ovu jedinstvenu prazničnu akciju u bilo kojoj radnji A1, Mts, Yettel, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija i postanite najbolja verzija sebe u novoj godini.  

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela