Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Softverska agencija Flipkod postala sastavni deo internacionalne IT kompanije Q agency

Internacionalna IT kompanija Q agency, koja je nedavno otvorila svoju kancelariju u Beogradu, pojačala je svoj tim s 40 novih stručnjaka pripajanjem softverske agencije Flipkod. Naime, Flipkod više od 10 godina svojim klijentima pruža ideju, dizajn, planiranje, razvijanje, testiranje, implementaciju i na kraju isporuku gotovih softverskih rešenja. Saradnja između ove dve kompanije traje već duži niz godina, a sada je podignuta na najviši mogući nivo.

 

Q_FLIPKOD_2

 

O tome kako je prvobitno nastala ova saradnja, kao i šta je doprinelo tome da ove dve kompanije postanu jedna, govorio je Filip Ljubić, CEO Q agency-a.

„S Flipkodom nas veže dugogodišnja saradnja, zbog čega sam siguran da će integracija novih kolega u tim Q-a biti izrazito laka. Svima njima želim dobrodošlicu, jedva čekamo da još snažnije krenemo u zajedničke poduhvate. Rekao bih da Q i Flipkod dele istu viziju, što smo u prethodnih pet godina nebrojeno puta i potvrdili. Istakli su se kao izrazito pouzdan partner na mnogim projekatima zbog čega mi je drago što ćemo saradnju nastaviti kao jedna kompanija“, ističe Ljubić.

Svoje mišljenje o ovom pripajanju podelio je i Hrvoje Gorajščan, CTO Q-a i dosadašnji CEO Flipkoda.

„Flipkod već dugo sarađuje s Q-om na brojnim projektima, pa je ovo pripajanje logičan nastavak našeg zajedničkog puta. Od 2017. godine smo zajedničkim snagama razvili brojne uspešne priče i srećni smo što ćemo klijentima sada moći da ponudimo usluge na još višem nivou“, rekao je Gorajščan.

U predstojećem periodu, s pojačanjem iz Flipkoda, fokus Q-a će i dalje biti povećanje zadovoljstva zaposlenih. Upravo u ovoj oblasti agencija se našla na listi jedne od najboljih kompanija na svetu. Jedan od razloga za to svakako je mogućnost rada na zanimljivim projektima za svetske klijente kao što su The Times, Manpower Group, Smart Pension, Hilti, Delivery Hero, Algea Care i Medi. Između ostalog, Q je poznat i po izuzetno atraktivnom paketu benefita koji je nedavno uveden i za zaposlene u Srbiji.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela