Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Snažne i brze mreže su budućnost Srbije i regije

Kompanija Kimtec nedavno je održala svoj (već pomalo) tradicionalni Enterprise skup (Enterprise 2014) koji je ovoga puta većim delom bio posvećen mrežnim tehnologijama i razvoju mreža u Srbiji i regionu. Učešće na skupu uzeli su neki od najvećih proizvođača mrežne opreme na svetu, kao i veliki sistem integratori kako iz Srbije, tako i iz regiona.

Glavni razlog zbog čega je centralna tema Enterprise 2014 skupa bila posvećana mrežama i dolazećim tehnologijama iz oblasti networkinga leži u sve većoj potrebi domaćeg tržišta i generalno balkanskog podneblja za kvalitetnijim i bržim mrežama. Konstatovano je da je internet glavni pokretač ubrzanog uvođenja moćnih mrežnih sistema, kao i da će isti u budućnosti promeniti tok razvoja mreža u nekoliko frakcija.

 

allied telesis3

 

Allied Telesis kao jedan od vodećih networking vendora u svetu nosilac je priče o razvoju mreža na ovogodišnjem Enterprise 2014 skupu. Predstavnici ove kompanije za regiju govorili su o značaju ozbiljnih mrežnih sistema za razvoj velikih preduzeća, malih firma i generalno društva, stavljajući akcenat na vrhunska rešenja koja u svojoj ponudi ima Allied Telesis.

Predstavnici Allied Telesis-a na Enterprise 2014 skupu izneli su i svoju viziju po pitanju razvoja mrežnih sistema u regionu uz naglasak da će dolazak ultra brzog interneta u ove krajeve definisati u kom pravcu će se kretati integracija modernih mrežnih rešenja.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela