Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Saputnik svakog avanturiste

U svakom od nas se krije avanturista, osoba koja voli prirodu, duge šetnje, malo adrenalina. Beg od užurbane gradske vreve, često pronalazimo u nekom planinskom odmaralištu, vikendici, neretko snalaženje u prirodi ume da bude izazov. Vaš glavni pomoćnik u bilo kojoj avanturi je definitivno HONOR GS Pro Watch pametni sat jer poseduje niz funkcija i opcija koje će vam biti od koristi tokom istraživanja. Pre svega, on poseduje sjajnu bateriju koja može trajati i do 25 dana tipičnog korišćenja, bez punjenja, odnosno 14 dana intenzivne upotrebe, kao i 100 sati uz GPS u štedljivom režimu. Dakle, zaboravite na punjenje baterije i prepustite se avanturi!

 

honor satovi 2

 

Pored toga, HONOR GS Pro Watch poseduje opciju „Outdoor“ sa funkcijom „Izlazak i zalazak sunca“ koja omogućuje da se podaci o vremenu izlaska i zalaska Sunca prikazuju čak i kada sat nije povezan sa telefonom i bez mreže.

Sledeća opcija je „Mesečeve faze“ koja takođe funkcioniše i kada sat nije povezan sa telefonom i mrežom. Prikazuju se informacije o osam mesečevih faza, vreme izlaska Meseca, vreme zalaska i odnos njegovih sjajnih strana.

Jedna od važnijih mogućnosti ovog pametnog sata je „Upozorenja o lošem vremenu“ – zahvaljujući dodatku barometrijskog merača HONOR GS Pro Watch meri vazdušni pritisak. To vam omogućava da primate obaveštenja o promeni vremena, ako na primer atmosferski pritisak padne brže od normalne brzine.

Sa ovim pametnim uređajem zaboravićete i na brige o vremenskim prilikama jer on besprekorno radi u rasponu temperatura od -40 do 70 stepeni Celzijusovih. Takođe, bez ikakvih problema funkcioniše kada dođe u dodir sa vodom, znojem, što mu omogućava opcija „intenzivna vlažnost“. Ovaj sat je dizajniran za preživljavanje u surovim okruženjima i uslovima, koje je HONOR potkrepio sa 14 različitih vojnih testova. Zbog toga predstavlja idealnog saputnika svakog avanturiste!

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela