Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Samsung Printing Solutions rešenja

Globalna organizacija za praćenje tržišta IDC je u svom izveštaju MarketScape o industriji upravljanja resursima za štampu i dokumente – prepoznala Samsung kao važnog igrača u ovom domenu industrije.

 

Samsung printing solutions

 

“Priznanje IDC-ja Samsungovoj diviziji za rešenja za štampu, Samsung Printing Solutions, potvrđuje našu stalnu posvećenosti da pomognemo organizacijama da unaprede svoju efikasnost u poslovanju tako što ćemo unaprediti način na koji digitalizuju dokumenta sa papira i na koji upravljaju svojom štampom,“ izjavio je Pol Birket, direktor prodaje i marketinga rešenja za štampu pri kompaniji Samsung Europe. „U najnovijim oblastima u kojima se prednost pri štampi daje dokumentima sa prenosivih uređaja i onim sačuvanim na internet serverima (cloud printing), Samsung pomaže klijentima da pristupe informacijama koje su im potrebne, spajajući tehnologije prenosivih uređaja i tehnologije štampe u okviru svoje Smart UX platforme. Pri tom se koriste standardne aplikacije za mobilne uređaje kako bi se smanjio broj zadataka koji se ponavljaju kroz naprednu komunikaciju uređaj-uređaj.”

 

Ova studija je prva analiza prodavaca na tržištu upravljanja radnim zadacima (managed workflow services) pomoću IDC-jevog instrumenta za ocenu MarketScape. Izveštaj ocenjuje sposobnosti i poslovne strategije vodećih proizvođača na tržištu Zapadne Evrope i ispituje sposobnosti prodavaca da obezbede klijentima postizanje automatizacije radnih procesa veće vrednosti, kao i usluge optimizacije.

 

IDC-jev MarketScape izveštaj prepoznao je Samsungovu upotrebu tehnologija čuvanja podataka na serverima na internetu (tzv. klaud) i tehnologija prenosivih uređaja, kao i intuitivne proizvode iz asortimana hardvera i servise koji donose dodatnu vrednost, a koji nude više od same štampe. Oni obuhvataju servise za upravljanje poslovnim procesima, prenosivu štampu, snimanje podataka na prenosivim uređajima i servise digitalnog potpisa, što sve povećava portfolio Samsungove IT ponude. Samsung je takođe pohvaljen za partnerstva i savezništva u oblasti rešenja za štampu, koja sklapa širom sveta. IDC je takođe istakao sposobnost kompanije da uči iz ekspertize i inovacije iz drugih oblasti u kojima posluje, navodeći da mu njegova snaga u oblasti elektronike široke potrošnje donosi prednost.

 

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela