Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Samsung predstavlja rešenja sistemske klimatizacije

Kompanija Samsung organizuje regionalnu partnersku konferenciju „Innovation Tour Roadshow“ u sklopu koje će u Beogradu ispred TC „Ušće“ domaćim partnerima biti prezentovane novosti u domenu sistemske klimatizacije. Ovo je prilika da se predstave novi 360 Cassette klima uređaji i DVM S rashladni sistemi najnovije generacije, snage 30 i 14 konjskih snaga koji donose inovacije u tehnologiji grejanja, ventilacije i klimatizacije.

 

Samsung Innovation Roud Show Belgrade

Samsung Cassette 360, zahvaljujući jedinstvenom ventilatoru koji horizontalno sprovodi vazduh omogućava ujednačeno hlađenje i raspodelu vazduha u sve delove prostorije. Tako se izbegava osećaj promaje kakav je prisutan kod klasičnih četvorosmernih klimatizacijskih jedinica, a brzina rashlađivanja je povećana je za 34 odsto.

 

Samsung DVM S, snage 30 konjskih snaga, koji uključuje inovacije za poboljšanje performansi, kao što je novi inverterski kompresor i optimizovan premosni ventil, povećava kapacitet grejanja za 29 odsto. Uređaj je izrađen u skladu sa strogim standardima, a uključuje i inovativan sistem otkrivanja propuštanja tečnosti. U slučaju isteka rashladnog sredstva, sistem automatski pokreće proces aktivnog ispumpavanja i prikupljanja rashladne tečnosti i zatvara ventile.

 

Novost u DVM S porodici rashladnih sistema je i ekološka verzija od 14 konjskih snaga, koja se odlikuje poboljšanim grejanjem za 20 odsto i protokom vazduha povećanim za 10 odsto, u poređenju sa standardnim uređajima te klase. Zahvaljujući povećanoj snazi, jedna spoljna jedinica može upravljati klimatizacijom stana ili poslovne zgrade, umesto više uređaja. Novi uređaj takođe omogućava pokrivenost svih krajeva zgrade, budući da je na nju moguće spojiti instalaciju dužine do 160 metara, u visini od 50 metara. Nova jedinica uža je od jednog metra, što omogućava još lakšu instalaciju i uštedu prostora.

 

U Samsungovoj ponudi je i DVM rashladni sistem koji objedinjuje hlađenje vazduhom s varijabilnim rashladnim protokom (VRF) u kompaktnom uređaju. Nastao je kao odgovor na sve veću potražnju za sistemima za grejanje i klimatizaciju koji rashlađuju vodom, a nudi veću energetsku efikasnost i jednostavno korišćenje u inovativnom i kompaktnom dizajnu. Uređaj premašuje sadašnje norme i odgovara na buduće kriterijume smanjenja korišćenja rashladnih tečnosti za 35 odsto. Samsung DVM Chiller takođe omogućava kvalitetno grejanje i hlađenje vode, zahvaljujući mogućnosti skladištenja leda s ugrađenim senzorom pritiska i temperature, koji sprečava oštećenje uređaja u slučaju širenja leda u rezervoaru.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela