Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Sada svi mogu da imaju sjajan TV

Nakon uspešne linije pristupačnih Tesla tableta, kompanija Comtrade domaćem tržištu nudi i kvalitetne Tesla televizore koje, pored odličnog odnosa kvaliteta i cene, krase i

  • Vrhunski dizajn sa ultratankim okvirima
  • Dolby podrška i izuzetan zvuk
  • Edge LED tehnologija
  • Dijagonale ekrana od 32, 39 i 50 inča
  • Veoma povoljna cena

Kompanija Comtrade predstavila je tri nova modela televizora koje će ponuditi kao deo svog Tesla portfolia. Ove TV uređaje odlikuju odlične performanse i moderan dizajn, pristupačne cene i izbor dijagonala za sve potrebe i želje korisnika.

 

Tesla televizor od 39 inca08

 

Dobar izgled na prvi pogled

Bez obzira za koji se model opredelite, možete da očekujete najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim, niklovanim metalnim postoljem sa nožicama. I metalni okvir televizora doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer. Tesla televizori su ogledalo napredne tehnologije izrade, ali i odgovor na rastuće kriterijume kupaca u Srbiji i širom sveta.

Fantastičan ekran

Sa PVA panelom odličnog kvaliteta, sigurno ćete maksimalno uživati u slici, bez obzira da li gledate obične televizijske kanale, HD kanale ili prikaz sa eksternog uređaja. Ovi televizori nude prilično visok statični kontrast, odličnu dubinu crne boje i, uopšteno gledano, veoma tačne, prirodne boje.

Sva tri modela imaju kvalitetne panele koji su svoje mogućnosti demonstrirali na internim testiranjima, kada je temperatura boja iznosila skoro idealnih 6500K. Dva veća modela raspolažu sa Full HD (1920×1080 piksela) rezolucijom, dok je osvetljenje standardno odlično (450 cd/m2), uglovi gledanja deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, a vreme odziva svega 5 milisekundi!

Vrhunska audio komponenta

Nakon slike, zvuk je svakako najbitniji parametar po kome ćete ocenjivati svoje multimedijalno iskustvo. Zbog toga se Comtrade postarao da obezbedi Dolby DTS podršku za sve Tesla televizore. Sada korisnici mogu da uživaju u kristalno jasnom i čistom zvuku, što je ključni element za podizanje nivoa uživanja u svakom dobrom filmu i programu uopšte. Uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.

Interfejsi i konekcije za sve prilike

Bez obzira na veličinu, Tesla televizori se odlikuju zajedničkim karakteristikama u koje ubrajamo ugrađeni DVBT/C tjuner, tri HDMI konektora pune veličine za povezivanje sa multimedijalnim uređajima, računarima ili igračkim konzolama, kao i mogućnost puštanja fajlova direktno sa USB memorije. Između ostalog, podržano je i direktno puštanje MKV fajlova i drugih popularnih audio i video formata sa eksternih skladišta, kao i PVR snimanje preko USB porta, na eksterne uređaje (fleš memorije, hard diskove i slično).

Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima širom zemlje da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.

Dostupni modeli

Serija novih, ultratankih Tesla televizora biće dostupna u tri modela:

  • 32-inčni Tesla TV J32E601B1
  • 39-inčni Tesla TV J39E601B1
  • 50-inčni Tesla TV J50E602B1

Pored vrhunskih karakteristika, sve televizore odlikuje i izuzetno povoljna cena, posebno u odnosu na njihovu klasu i ono što nude. Uz ekstremno tanak dizajn, odličan kvalitet slike i brojne dodatne funkcije, korisnici mogu u potpunosti da se oslone na svoj novi izbor na domaćem tržištu televizora – Tesla TV!

Tesla televizori će se u prodaji pojaviti od 13.decembra 2014.

Fotografije visoke rezolucije se nalaze u prilogu, a više informacija o Tesla proizvodima potražite na www.tesla.info.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela