Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Robert Lewandowski novi brend ambasador kompanije Huawei

Fudbaler Robert Lewandowski, napadač nemačkog klub Bayern Munich i kapiten fudbalske reprezentacije Poljske novi je brend ambasador kompanije Huawei za region Centralno-istočne Evrope, Skandinavske i Baltičke zemlje.

Počevši od novembra, Lewandowski će promovisati Huawei brend i proizvode: pametne telefone, tablete i druge prenosive uređaje. Saradnja sa jednim od najpoznatijih fudbalera današnjice oslikava se u sloganu „Make it Possible“.

 

Robert Lewandowski i predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju

 

Robert Lewandowski je tokom sezone 2014-2015, kao jedan od najboljih strelaca, pogodio čak 17 golova u 31 meču, a 22. septembra oborio je Europe’s Big Five Football Legaues rekord pogodivši 5 golova za manje od 8 minuta i 59 sekundi.

Lewandowski i Huawei, osim toga što su vodeći „igrači“ na svojim poljima imaju i zajednički light motiv koji ih je pratio na putu ka uspehu „Make it possible“. Lewandowski je tokom karijere nailazio na mnoge prepreke što njegove rezultat čini još većim, dok je Huawei, osnovan 1987. godine, počeo kao mala kompanija sa svega nekoliko desetina zaposlenih. Tokom poslednjih 28 godina, Huawei je odolevao svim izazovima industrije, konstantno ulagao u istraživanje i razvoj i postao jedna od vodećih informaciono-komunikacionih kompanija prisutna u 170 zemalja sveta, rangirana na Interbrand listi najjačih svetskih brendova.

Robert Lewandowski se konstantno borio kako bi ostvario svoje ciljeve. On je dokazao da se uspeh može postići uz mnogo rada i posvećenosti. Njegov san, kao malog dečaka, da postane profesionalni fudbaler u potpunosti odgovara našem sloganu ‘Make it possible’. Bez sumnje, Robert na najbolji način predstavlja duh Huawei brenda“, rekao je predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju.

,,Zadovoljan sam što sarađujem sa kompanijom Huawei koja širi veoma snažnu poruku ‘Make it possible’“, rekao je Lewandowski, ,,verujem da će ova saradnja doprineti popularizaciji Huawei brenda i inspirisati ljude da ostvare svoj san, da ga učine mogućim“.

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela