Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Revija najznačajnijih dizajnera i Motorola Very Peri žurka otvorili 50. Belgrade Fashion Week

Najprestižnija modna manifestacija u Beogradu otvorena je revijom najznačajnijih dizajnera BFW-a, nakon koje su ljubitelji mode mogli da nastave uživanje na posebnoj Motorola Very Peri žurci.

Beogradska nedelja mode na svom otvaranju spojila je vrhunsku modu sa izuzetnim dizajnom, kako na pisti, tako i na posebnoj Motorola Very Peri žurci i tako označila uzbudljiv početak manifestacije koja će od 8. novembra do 1. decembra posetiocima predstaviti uzbudljiv program. Tehnologija i moda, kombinacija dizajna, tehnike, i pre svega boje, oduvek su bili u fokusu kompanije Motorola koja je sa veliki zadovoljstvom bila domaćin posebnog koktela na otvaranju 50. Belgrade Fashion Week manifestacije.

 

motorola neo recenzija 3

 

Kompanija Motorola gotovo čitav vek pomera granice inovacija u tehnološkom i mobilnom svetu. Poslednjih godina, Motorola otkriva nove načine na koje mobilni telefoni mogu da služe kao inspiracija korisnicima, a ne samo alat koji se koristi za puku komunikaciju. Sa željom da nastavi da bude predvodnik na polju dizajna i novih trendova, Motorola je započela strateško partnerstvo sa kompanijom Pantone.

Preko 55 godina, Pantone je lider u preciznosti boja za brendove i dizajnere širom sveta. I danas nastavlja da dominira sferom boja, uvodeći inovacije na polju grafike, mode, dizajna proizvoda, pomažući tako dizajnerima da ožive svoje vizije. Odabir dizajnerskih elemenata i funkcija koje će ispuniti potrebe korisnika predstavlja ključnu stvar za kompaniju Motorola, a ekskluzivna saradnja sa kompanijom Pantone je prirodan korak napred u osnaživanju korisnika i pružanju dodatne inspiracije.

Ova saradnja će Motoroli pružiti pristup Pantone poznavanju trendova i posebno kreiranim bojama, koje će nastaviti da krase telefone ove kompanije u budućnosti.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela