Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Pronađite savršen pametni sat ili pametnu narukvicu iz najnovije Huawei kolekcije

Tokom poslednjih nekoliko godina Huawei je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača nosivih uređaja. Danas svaki Huawei pametni sat, baš kao i pametna narukvica, kombinuje neverovatne mogućnosti za praćenje sportskih aktivnosti i zdravlja, uz ništa manje respektabilan dizajn i izuzetno dugo trajanje baterije.

 

image008

 

Nakon višegodišnjeg ulaganja u razvoj nosivih uređaja, Huawei je uspeo da svoje proizvode učini planetarno popularnim. A kada samo zavirimo u čudesan portfolio tih uređaja, bilo da se radi o njihovim stilskim ili tehničkim predispozicijama, više je nego jasno čime je to ovaj brend zaslužio tako visoku poziciju. To se posebno odnosi na Huawei pametne satove i pametne narukvice, koji zadovoljavaju najraznovrsnije potrebe najraznovrsnijih korisnika. Proverite koji će Huawei nosivi uređaj vama najviše odgovarati za predstojeću zimsku sezonu.

 

Huawei Watch GT 3

 

Ako vodite zdrav način života i, pritom, praktikujete vežbanje, serija Huawei Watch GT 3 dolazi sa naučno inkorporiranom funkcijom za upravljanje zdravljem. Huawei Watch GT 3 na inovativan i zabavan način pomaže korisnicima da ostanu aktivni i u dobroj formi, uz mnogobrojne napredne funkcije za praćenje zdravlja, poput senzora za praćenje sna, otkucaja srca i SpO2. Ali nisu samo napredne funkcije ono što definiše Watch GT 3 seriju. Još jedan značajan faktor jeste i ultra-moderan i prilagodljiv dizajn, na koji niko ne ostaje imun.

Huawei Watch GT 3 dolazi u dva modela, a glavna razlika se odnosi na veličinu brojčanika. Huawei Watch GT 3 od 46 mm je težak samo 42,6 g (bez kaiša) i ukupne debljine 11 mm. Sat je lagan, uprkos velikom ekranu brojčanika od 326 ppi, i svojim dizajnom upadljivo podseća na klasične, elegantne satove. Ekran raspolaže bogatim sadržajem, a korisnik do informacija može doći jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana.

Huawei Watch GT 3 od 42 mm je savršena opcija za ljubitelje delikatnijeg i mekšeg dizajna, zbog čega se nameće kao idealan izbor za nežniji pol. Ne samo da je manji, već je i lakši (35 g) i tanji (10,2 mm), što dodatno doprinosi sveukupnoj suptilnosti. Brojčanik jeste manji, ali zahvaljujući displeju sa gustinom piksela od 352 ppi, sadržaj se prikazuje do najsitnijih detalja i u živim bojama. Baš kao i model od 46 mm, Huawei Watch GT 3 od 42 mm podseća na klasične satove. Linije sata su glatke i elegantne, što dodatno doprinosi učinkovitosti dizajna.

 

Huawei Watch 3

 

U poređenju sa Huawei Watch GT 3 serijom, Huawei Watch 3 se više fokusira na pružanje nadograđene interaktivnosti, poput pametnog telefona. S mnoštvom pametnih funkcija, ovaj uređaj korisnicima donosi praktično iskustvo koje je poboljšano interakcijom, nezavisnom vezom i međusobnim povezivanjem u svim scenarijima. Osim toga, možete da strimujete svoje omiljene hitove u pokretu, bez telefona, samo sa svojim Watch 3 pametnim satom.

Huawei Watch 3 nudi pristup raznim aplikacijama, što uređaj čini idealnom „pratnjom“ za putovanja, praćenje zdravstvene metrike, rasporeda sastanaka i dr. Takođe, ne možemo a da ne pomenemo i izuzetan dizajn Huawei Watch 3 pametnog sata, pa, uz dostupnost preko 10.000 vizuelnih tema, ovaj model možete u svim prilikama s lakoćom prilagođavati svom autluku.

Huawei Watch Fit & Bands

raspolaže tehnologijom brzog punjenja i osigurava dug vek baterije. Reč je o prvom Huawei pametnom satu koji podržava animirane brze treninge sa ciljem maksimalnog iskorišćavanja vremena.

Huawei Band 6 pametna narukvica ne samo da pruža udobnost prilikom nošenja, već i precizno prati vaše zdravlje, a sa težinom od samo 18 g jedva da se i oseti prilikom nošenja. Ova Huawei pametna narukvica je prva koja podržava celodnevno praćenje SpO2, a pruža i čitav niz naprednih funkcija za analiziranje zdravlja: merenje otkucaja srca i nivoa stresa, prikupljanje podataka tokom spavanja, praćenje menstrualnog ciklusa i dr. Takođe, postoji i 96 režima vežbanja, koji, uz naučno relevantnu analizu podataka o vežbanju, dodatno doprinose praktičnosti ovog fantastičnog uređaja.

Tehnologija za aktivno upravljanje zdravljem

Pored ultra-dugog trajanja baterije i modernog dizajna, porodicu Huawei nosivih uređaja karakteriše sveobuhvatan režim profesionalnog upravljanja zdravljem.

Tako se, primera radi, Huawei TruSeenTM tehnologija praćenja otkucaja srca kontinuirano razvija već 5 godina i ažurirana je do četvrte generacije. Huawei TruSeenTM 4.0 koristi unapređen dizajn optičke putanje kako bi što preciznije animirao SpO2 i dinamičko praćenje otkucaja srca.

Huawei je 2019. u svoje uređaje po prvi put implementirao režim SpO2, ali je on mogao da prati samo zasebne parametre. Godinu dana kasnije, zahvaljujući dubokom optimizovanju hardverskih modula Huawei TruSeenTM 4.0 i pametnih algoritama za uštedu energije, Huawei nosivi uređaji su nadogradili SpO2 na celodnevno praćenje, kako bi zdravlje korisnika bilo pod zaštitom u svako doba dana i noći. Kada sistem otkrije da je nivo SpO2 korisnika prenizak, automatski će poslati saopštenje korisniku i podsetiti ga da blagovremeno potraži pomoć

Svima je poznato koliko kvalitetan san ima uticaja na naše zdravlje. Iz tog razloga, Huawei je čak četiri godine razvijao i optimizovao Huawei TruSleepTM 2.0, a bilans je da je ova kompanija danas vodeća u implementaciji vrhunske tehnologije za praćenje sna. Tehnologija se zasniva na upotrebi infracrvenog senzora za precizno snimanje lakog i dubokog sna. Merenjem brzine pokreta očiju tokom faze sna, ovaj režim je u stanju da identifikuje šest tipova problema sa spavanjem, i da potom, na osnovu dobijenih rezultata, pruži veći broj predloga i personalizovanih usluga za rešavanje ovog problema.

Poklon uz Huawei Watch GT 3

Huawei i ovoga puta ima još jedno iznenađenje za sve ljubitelje brenda. Ukoliko do 31.12. kupite novi Huawei Watch GT 3 uz njega dobijate i dve dodatne narukvice kako biste ih mogli menjati, osvežiti svoj izgled i pratiti svoje zdravstvene parametre i aktivnosti.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela