Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Proglašeni dobitnici nagradne igre „Uz Huawei i broj ceo svet je tvoj“

Na svečanoj ceremoniji u Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru uručene su prve dve nagrade dobitnicima nagradne igre brenda Huawei i kompanije Telekom Srbija, pod nazivom „Uz Huawei i broj ceo svet je tvoj“.

 

Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju i i dobitnica skutera Milena Zbiljić

 

Zoran Jovićević, Milena Zbiljić,  Željko Milojković, Bojan Živadinović i Milan Brdar pravi su dokaz da Huawei i Telekom Srbija osim vrhunske tehnologije i atraktivnih paketa svojim korisnicima donose i sreću. Oni su zahvaljujući kupovini Huawei pametnih telefona Huawei P10, P10 Lite i P8 Lite u jednoj od mnogobrojnih poslovnica kompanije Telekom Srbija osvojili auto 1xCitroen C3 Shine, 1xSkuter Piaggio Liberty i tri vaučera u vrednosti od 100.000 RSD za kupovinu u prodavnicama Tehnomanije.

 

Srećnom dobitniku automobila, Zoranu Jovićeviću i dobitnici skutera Mileni Zbiljić, nagradu su ispred kompanija organizatora uručili Ana Simić Pavlović, šef službe za marketing komunikacije u kompaniji Telekom Srbija i Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju.

 

Nagradna igra trajala je od 30.08.2017. godine do 25.09.2017. U toku ovog perioda, svako punoletno fizičko lice koje je uz MTS paket odabralo i Huawei telefon steklo je pravo da, popunjavanjem kupova u nekoj od MTS poslovnica širom Srbije, postane potencijalni dobitnik neke od vrednih nagrada.

 

Dobitnici nagrada:

  • Citroen C3 Shine – Zoran Jovićević, Požega
  • Skuter Piaggio Liberty – Milena Zbiljić, Blace
  • Vaučer u vrednosti od 000 RSD za kupovinu u prodavnicama Tehnomanije:
    • Željko Milojković, Zemun
    • Bojan Živadinović, Kruševac
    • Milan Brdar, Sombor

 

Čestitamo srećnim dobitnicima!

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela