Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Profi micro SDHC memorijska kartica

Za kraj ovomesečne priče o Samsung memorijskim karticama ostavili smo model micro SDHC 4GB MB-MS4GB/EU. Kao što se iz naziva kartice može zaključiti reč je o microSD kartici kapaciteta od 4GB, a ista je osmišljena za umereno zahtevne korisnike i pripada klasi 4 (Class 4 rešenja ). To u prevodu znači da joj je minimalna brzina upisa informacija 4MBps, dok je brzina čitanja daleko veća i kreće se u okvirima od 24MBps, a može biti i veća.

Ono što je još krakteristično za ovu memorijsku karticu je izrada koja je na najvišem mogućem nivou, a to korisniku garantuje maksimalnu zaštitu od svih spoljnih uticaja, padova i potresa. Ipak, SDHC 4GB MB-MS4GB/EU memorijska kartica nije otporna na prolivanje tečnosti, pa je naš savet da se nikako ne drži u blizini vode.

 

sd4

 

Jača strana testirane micro SDHC 4GB MB-MS4GB/EU memorijske kartice se krije i u visokom nivou kompatibilnosti sa najrazličitijim gedžetima i računarima, kao i rad sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama. Cena joj je na domaćem tržištu izuzetno povoljna i upravo zbog nje od nas dobija preporuku više. Cena (sa PDV-om): 641,00 dinara.

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela